ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάλεσμα για το πάρτι της χρονιάς

Με ανακοίνωση του ο Παν Συ Φι μας  προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας στο αυριανό (11/8) μεγάλο πάρτι  που θα πραγματοποιηθεί στο  «F VODKA BAR».

 

Αναλυτικά: «Αδέλφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ. Οι μέρες πλησιάζουν. Τώρα πλέον μετράμε αντίστροφα. Έτοιμοι, διψασμένοι και πιο πορωμένοι από ποτέ επιστρέφουμε σε πλήρη δράση. Αναμένοντας τον αντίπαλο μας για τα προκριματικά του Europa League, ζεσταινόμαστε με κάθε τρόπο.

Ανεξάρτητα με όλα αυτά, η αποκορύφωση θα γίνει την Κυριακή 11.08.2013 στο μεγαλύτερο, καλοκαιρινό, οπαδικό πάρτι του νησιού! Όπως έχουμε ανακοινώσει, η ΘΥΡΑ 1 πάει παραλία και συγκεκριμένα στο «F VODKA BAR» το οποίο βρίσκεται στην παραλιακή Λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου Α’, 6Α. Με πορεία από Δυτικά προς Ανατολικά θα το βρείτε, στα δεξιά σας, λίγο πριν την Pizza Hut. Αδέλφια από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1 θα εργάζονται σε όλα τα πόστα με σκοπό να δημιουργηθεί ένα οικείο και φιλικό περιβάλλον. Με εξευτελιστικές τιμές στα ποτά, ακόμη χαμηλότερες από πέρσι, με μουσική για όλα τα γούστα από δικά μας παιδιά, με περισσότερες εκπλήξεις και με το ΚΥΠΕΛΛΟ παρέα, πάμε να ξεπεράσουμε κάθε προηγούμενο!

Μαζί μας σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας συμπεριλαμβανομένης της Διοίκησης, της Τεχνικής Ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών. Καλεσμένοι επίσης στελέχη και αθλητές από όλα τα τμήματα του Σωματείου μας.

Η είσοδος έχει οριστεί στα €10 με ένα ποτό. Συμπεριλαμβάνει κλήρωση με ΔΩΡΟ ένα Εισιτήριο Διαρκείας κατηγορίας ΘΥΡΑ 1. Ετοιμαστείτε λοιπόν αλάνια. Έρχεται και θα αφήσει εποχή. Το πάρτι των ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ. Το 7ο για το 7ο !!! Ξεκινάμε από τις 12:00 και πάμε μέχρι τελικής πτώσης. Να είστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!»

Υ.Γ.1: Από την Κυριακή διαθέσιμη η νέα φανέλα GATE 1 ON TOUR!
Υ.Γ.2: Συνεχίζεται η διάθεση των λαχνών οικονομικής ενίσχυσης με δώρο το ταξίδι για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας, για τα προκριματικά του Europa League!
Υ.Γ.3: Όπου να ’ναι εμείς θα πάμε και τα κοτόπουλα απ’ τον καναπέ θα μας κοιτάνε. Εκείνο το «φιλικό» θα τσούζει για πολύ καιρό . . .

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1

To Top