ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο Παφιακό, γράφουμε και πάλι ιστορία!

Απόψε (13/8) το βράδυ στο Παφιακό στάδιο γύρω στις 20:00 τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας του Απόλλωνα, οι γνωστές σε όλους μας Ladies, θα ολοκληρώσουν τις προσπάθειες τους για τον προκριματικό όμιλο του Women’s Champions League.

Οι κοπέλες μας βρίσκονται πολύ κοντά στην τρίτη συνεχόμενη πρόκριση αφού την εξασφαλίζουν ακόμα και με ισοπαλία.Ανεξαρτήτως όμως αποτελέσματος και μόνο για την προσπάθεια τους, για μας είναι νικήτριες ακόμα και αν χάσουν, ακόμα και αν δεν έπαιρναν βαθμό στον όμιλο. Ίσως ακούγομαι ρομαντικός αλλά στην εποχή που ζούμε λίγοι άνθρωποι κάνουν θυσίες για αυτό που αγαπάνε και πραγματικά αυτά τα κορίτσια εκτός από το ταλέντο που αδιαμφισβήτητα έχουν στο ποδόσφαιρο και μας το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία στο γήπεδο έχουν και απίστευτα πειθαρχημένο χαρακτήρα και μια ατσάλινη θέληση που τους δίνει την δύναμη για να μπορούν να κυνηγούν τα όνειρα τους.
Κάποιες από αυτές ακόμη είναι στο σχολείο, κάποιες συνδυάζουν σπουδές και ποδόσφαιρο και κάποιες δειλά δειλά αρχίζουν τα πρώτα τους, δύσκολα, επαγγελματικά βήματα. Όλες μαζί δεν ξεπερνούν τον μέσο όρο της ηλικίας των 20 χρονών και όμως αντί να βρίσκονται Αύγουστο καιρό στις παραλίες και να ξαπλώνουν κάτω από τον ήλιο όπως οι πλείστες στην ηλικία τους, προσπαθούν να κατακτήσουν τους στόχους που έθεσαν και που για αυτούς βρίσκονται στο γήπεδο και όχι οπουδήποτε αλλού.

Απόψε το βράδυ, 23 κορίτσια θα ρίξουν μια ζαριά σε ένα παιχνίδι και σε 90 λεπτά θα δουν τους κόπους ενός ολόκληρου καλοκαιριού αν θα αποδώσουν καρπούς. Όσοι από σας μπορείτε ή όσοι κάνετε διακοπές στην Πάφο και αγαπάτε το ποδόσφαιρο, ελάτε μια βόλτα γύρω στις 18:00 από το Παφιακό…είμαστε σίγουροι πως θα δείτε ένα άλλο ποδόσφαιρο και θα φύγετε γεμάτοι τόσο από θέαμα όσο και από συναισθήματα. Γιατί όταν κάνεις κάτι πρώτα γιατί το αγαπάς και μετά για οποιονδήποτε άλλο λόγο τότε το κάνεις διαφορετικά από όλους τους άλλους. Αξίζουν την παρουσία μας μόνο από την προσπάθεια που κάνουν και μην ξεχνάτε…είναι μόνο 20 χρονών!

To Top