ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Tο ταξίδι στα «αστέρια» συνεχίζεται! (Φωτορεπορτάζ)

Και το ταξίδι στα «αστέρια» συνεχίζεται για την γυναικεία ποδοσφαιρική μας ομάδα.

Σήμερα (13/8) επικράτησε της Ισραηλίτικης Asa με 3-0 στον τρίτο και τελευταίο αγώνα του ομίλου παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση στους 32» του θεσμού του Women’s Champions League.

Στα αρχικά στάδια, του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα μας, μπήκε κάπως νωθρά ωστόσο με την πάροδο του χρόνου άρχισε να επιβάλλει τον ρυθμό της χωρίς, χωρίς να μπορέσει να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τις Ladies μας, ήρθε στο 20′ με την Ντι Μαρτίνο, που μόνη απέναντι από την αντίπαλο τερματοφύλακα δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου σταθήκαμε τυχεροί, αφού η Asa βρήκε μεγάλη ευκαιρία με το σουτ της Σάϊ να προσκρούει στο κάθετο δοκάρι της εστίας μας.

Με την έναρξη της επανάληψης η ομάδα μας , μπήκε πολύ δυνατά επέβαλε το ρυθμό της αρχίζοντας να χάνει κλασικές ευκαιρίες. Στο 53′ φοβερή πάσα της Κόστοβα προς την Λάϊου , που ανατράπηκε από την αντίπαλη πορτιέρο με την διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι και να κοκκινίζει σωστά την τερματοφύλακα της Asa. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα η Κόστοβα ανοίγοντας το σκορ. Απ’ εκείνο το σημείο και μετέπειτα οι παίκτριες του Άγγελου Τσολάκη, ανέλαβε το πλήρη έλεγχο σημειώνοντας άλλα δύο γκολ με τις Σολωμού και Γεωργίου παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση

Η κλήρωση για την επόμενη φάση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Σεπτεμβρίου ενώ οι αγώνες για την φάση των 32 θα γίνουν στις 9 και 16 Οκτωβρίου.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Ευσταθίου, Σολωμού, Κυνοσίδου, Χέντερσον, Σοφοκλέους ,Ντι Μαρτίνο,Σιδηρά, (78′ Βιολάρη), Μιχαήλ, (67′ Ιώαννου), Ντι Μαρτίνο Τζίνα, (71’Γεωργίου), Λάϊου, Κόστοβα.

Live ο αγώνας απο το Παφιακό

Έναρξη αγώνα

3′ Καλή ευκαιρία για την ομάδα της Αsa με την Σιχάι να επιχειρεί το σουτ και την Ευσταθίου να μπλοκάρει σταθέρα…

12′ Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τις Ladies να προσπαθούν να επιβάλουν το ρυθμό τους χωρίς ωστόσο να το έχουν πετύχει.

20′ Τεράστια ευκαιρία για τις Ladies με την Ντι Μαρτίνο να βγαίνει μόνη με την αντίπαλο τερματοφύλακα ωστόσο δεν μπόρεσε να την νικήσει…

30′ Η ομάδα μας έχει αρχίσει να επιβάλλει το ρυθμό της

36′ Κίτρινη στην Μιχαήλ

45′ Τεράστια ευκαιρία για την Asa το σούτ που επιχείρησε η Σέραϊ κτύπησε στο δοκάρι και μετά στα χέρια της Ευσταθίου

45′ (+2) Σουτ από την Κόστοβα αναγκάζει την αντίπαλο τερματοφύλακα σε φοβερή απόκρουση!

46′ Έναρξη β’ ημιχρόνου

48′ Σούτ απο την Σολούμου η μπάλα λίγο έξω

53′ Πέναλτι για τις Ladies… Φοβερή πάσα της Κόστοβα προς την Λάϊου που ανατρέπεται από την αντίπαλη πορτιέρο. Σωστή υπόδειξη και κόκκινη για την τερματοφύλακα της Asa.

58′ Γκολ 1-0 Εύστοχη εκτέλεση απο την Κόστοβα.

63′ Φοβερή επέλαση από τα δεξιά από την Ντι Μαρτίνο σερβίρει στην Σολώμου στο ύψος του πέναλτι που δεν δυσκολεύεται να αυξήσει τον δείκτη του σκορ σε 2-0.

72′ Με την είσοδο της στον αγωνιστικό χώρο η Γεωργίου σκοράρει με ενα εκπληκτικό σούτ.

ole-ole

tsolakis-prokopiou

panigiara-sto-pafiako

solomou-paiktara

mantalena

sidirraaaaa

 

To Top