ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Το ταξίδι ξεκινά και φέτος»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι μας οπαδοί, με αφορμή τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας μας που έπονται.

Αναλυτικά: «Αδέλφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ. Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1, ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν και στο φετινό, καλοκαιρινό μας πάρτι! Ο τυχερός λαχνός που κληρώθηκε είναι ο αριθμός 241. Ο τυχερός παρακαλούμε όπως αποταθεί στον Κεντρικό για να παραλάβει το δώρο του, ένα Εισιτήριο Διαρκείας «ΘΥΡΑ 1». Τώρα πια ετοιμαζόμαστε για την πραγματική δράση, μιας και η ομάδα μας ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της.
Η προπώληση των Εισιτηρίων για το παιχνίδι του Super Cup, ξεκινάει από σήμερα το απόγευμα στους Συνδέσμους αποκλειστικά για τα Μέλη 2013-2014. Η απόφαση που έχει παρθεί είναι όπως καθίσουμε οργανωμένα στο Βόρειο πέταλο. Την Παρασκευή λοιπόν, το πρώτο pre-game πάρτι της χρονιάς. Όλοι εκεί για καλύτερη οργάνωση και μαζική μετάβαση στο γήπεδο.

Ενημερώνουμε ότι δίνεται παράταση, μέχρι τις 21 Αυγούστου, στην διάθεση του Λαχνού Οικονομικής Ενίσχυσης με δώρο το ταξίδι για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας, για τα προκριματικά του Europa League! Ευελπιστούμε ότι μέχρι το βράδι θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε λεπτομέρειες για οργανωμένο πακέτο εκδρομής στην Νίκαια, έτσι ώστε να το μελετήσουμε και να σας το ανακοινώσουμε.

Πάμε μάγκες. Μαζί σου ως τα 100 και δεν σταματώ.  Το ταξίδι ξεκινά και φέτος τα θέλουμε όλα!
Υ.Γ.1: Τα συγχαρητήρια μας στη ομάδα των Ladies. Ένα ακόμη βαθμό και τα κορίτσια μας προκρίνονται στους 32 του UEFA Women’s Champions League για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά!
Υ.Γ.2: Η νέα φανέλα «GATE 1 ON TOUR» πωλείται από τον Κεντρικό στην τιμή των € 10. Ο αριθμός είναι περιορισμένος.
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1»

To Top