ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Ρόστερ βγαλμένο από Football Manager!

Λίγο πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου η ομάδα μας απόκτησε ακόμη 4 ποδοσφαιριστές γεμίζοντας έτσι το οπλοστάσιο του Χριστάκη Χριστοφόρου και λύνοντας τα χέρια του όσον αφορά τις επιλογές του σε κάθε θέση.

Φυσικά με όποιες περγαμηνές και να έρχεται κάποιος ποδοσφαιριστής αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να δείξει την αξία του στο γήπεδο και να κολλήσει με τους υπόλοιπους!Ποσοτικά όμως ο Απόλλωνας έχει ένα ρόστερ βγαλμένο από το «Football Manager» αφού σε κάθε θέση υπάρχουν και 2 ποδοσφαιριστές που κάλλιστα μπορεί να είναι και βασικοί αλλά και ορισμένοι που μπορούν να αλλάξουν και θέση και γραμμή. Ο Απόλλωνας αυτή την στιγμή διαθέτει 3 τερματοφύλακες, 5 κεντρικούς αμυντικους, 5 πλάγιους αμυντικούς ,6 κεντρικούς μέσους,5 πλάγιους μέσους και 4 επιθετικούς.

Σύνολο 28 ποδοσφαιριστές για 50 περίπου αγώνες. 23 με 24 για κάθε ποδοσφαιριστή μέσο όρο πλην των τερματοφυλάκων, δηλαδή ένα πρωτάθλημα παρά κάτι για τον καθένα. Το στοίχημα πλέον είναι να καταφέρει ο προπονητής να πάρει από όλους το μέγιστο. Πρέπει σιγά σιγά ο Χάμπος να γίνεται Κυριάκου,ο Αγγελής να γίνεται Χαραλάμπους, ο Άλεξ να γίνεται Κωνσταντίνου,όπως ο Γίωργος είναι Μερκής,ο Ρομπέρτο είναι Γκαρσία και ο Ρασίντ είναι Χαμντανί. Νομίζω πιάσατε το νόημα.

Ο προπονητής είναι αναγκασμένος να το κάνει αυτό γιατί με μαθηματική ακρίβεια δεν βγαίνει αλλιώς. Για αυτό ο κόσμος πρέπει να έχει δύναμη για να αντέξει ακόμα και τις πιο απρόσμενες στιγμιαίες αποτυχίες. Η χρονιά έστω και αν ξεκίνησε καλά αναμένεται να έχει πολλά ψηλά εμπόδια, για αυτό σε κάθε αποτυχία πρέπει ο κόσμος να παραμένει ήρεμος, να γυρίζει πίσω και να βλέπει τι κατάφερε με αυτή την διοίκηση, αυτόν τον προπονητή και αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Αν γίνουν όλα αυτά και ταυτόχρονα γεμίζει το γήπεδο σε κάθε αγώνα τότε η επιτυχία στο τέλος της χρονιάς είναι δεδομένη…τρεις είναι οι λέξεις κλειδιά.

ΥΠΟΜΟΝΗ,ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ!!!

To Top