ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ας μας ξεκαθαρίσουν οι προύχοντες»

Ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις αναφορικά με το ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση έκανε σήμερα (16/9) στο Κανάλι 6 και στην εκπομπή «Μεγάλη Κερκίδα», ο εκπρόσωπος της Λέσχης Φίλων της ομάδας μας Ανδρέας Νικολάου.

«Σίγουρα το αποτέλεσμα του αγώνα μας στεναχωρεί. Δυστυχώς μας στοίχησαν τρία ατομικά λάθη μιας και από τρεις στημένες φάσεις δεχθήκαμε τα γκολ. Ωστόσο μας ικανοποιεί αφάνταστα η εμφάνιση της ομάδας κατά τη διάρκεια της επανάληψης όπου είχε καθολική υπεροχή και μόνο από ατυχία δεν μπόρεσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και να διεκδικήσει ακόμη και την νίκη. Βλέπουμε όμως μπροστά και ενωμένοι συνεχίζουμε το δύσκολο δρόμο, που έχουμε να διανύσουμε στην φετινή σεζόν» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Νικολάου, ενώ στην συνέχεια μίλησε για τη διαιτησία και τα όλα όσα είδαν τα μάτια μας στο παιχνίδι του «Αντώνης Παπαδόπουλος» επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:

«Θα θέλαμε να μας ξεκαθαρίσουν οι προύχοντες και οι κατέχοντες της ΚΟΠ ποια τελικά είναι η θέση τους απέναντι στον Απόλλωνα για να γνωρίζουμε κι εμείς. Είναι πλέον στατιστικός αποδεδειγμένο ότι ο Λεόντιος Τράττος όποτε συνάντησε τον Απόλλωνα τον αδίκησε κατάφωρα. Και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» το ίδιο σκηνικό παρακολουθήσαμε εκτός από την φάση του γκολ σφύριζε συνεχώς ανομοιόμορφα. Αφού είναι διεθνής τότε θα γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους μιας και παρακολουθεί δεκάδες σεμινάρια πότε δίνεται πλεονέκτημα σε μια φάση και ποτέ όχι! Στην ΚΟΠ δείχνουν ότι θέλουν να αλλάξουν κάποια πράγματα αλλά δυστυχώς και για ένα παράξενο λόγο πάντα μένουν στα ιδία! Αν νομίζουν όμως κάποιοι ότι θα μείνουμε με σταυρομάνα τα χέρια «πλανώνται πλάνην οικτράν»!

To Top