ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ

Είναι απ’ αυτά τα παιχνίδια…

Ιστορική μέρα η αυριανή (19/9) για την ποδοσφαιρική μας ομάδα, που για πρώτη φορά στη λαμπρόχρονη ιστορία της αντιμετωπίζει μια…Τουρκική!

Τεράστιος στόχος η νίκη, τόσο για θέμα γοήτρου και περηφάνιας όσο και για βαθμολογικούς λόγους αφού με τυχόν επιτυχία τότε κάνουμε το καλύτερο δυνατό ποδαρικό στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

merkis-kari-nikaia

Είναι απ’ αυτά τα παιχνίδια που απαιτείται από τους ποδοσφαιριστές μας να καταθέσουν ολόκληρη την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο. Κυρίως οι Ελληνοκύπριοι που θα βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα ας κοιτάξουν πριν τον αγώνα προς βορρά και ας δουν φωτισμένο τον ηρωικό Πενταδάκτυλο με αίσχος της ντροπής! Τότε θα καταλάβουν πολλά και θα «ντοπαριστούν» ακόμη περισσότερο!

Είναι απ’ αυτά τα παιχνίδια, που κάθε γωνιά του γηπέδου της πρωτεύουσας, θα πρέπει να κατακλυστεί από Απολλωνίστες και το «κυανόλευκο» χρώμα να ζει και να βασιλεύει παντού! «Απόλλων η Θρησκεία μας Ελλάς η Ισοτρια μας…»

Είναι απ’ αυτά τα παιχνίδια, που ο κόσμος θα πρέπει να μην σταματήσει λεπτό να σπρώχνει τους ποδοσφαιριστές μας. Παλμός να είναι τόσο μεγάλος που να κάνει τους αντίπαλους να σαστίσουν και να διερωτηθούν τι ψάχνουν στο γήπεδο αυτό!

Είναι απ’ αυτά τα παιχνίδια, που χρειάζεται όμως τεράστια προσοχή μιας και οι προβοκάτορες μπορεί να δράσουν και έτσι όσα έκτισε η διοίκηση οι ποδοσφαιριστές μας η τεχνική ηγεσία και ο ανεπανάληπτος κόσμος μας μπορεί να γκρεμιστούν εν μια νυκτί!

Είναι απ’ αυτά τα παιχνίδια, που το επιβάλλει η Ιστορία μας να κερδίσουμε και πρέπει να κερδίσουμε…

To Top