ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Προσοχή απο τυχόν προβοκάτσια»

Οι οργανωμένοι υποστηρικτές μας προετοιμάζοντας ενόψει της αυριανής ιστορικής πρεμιέρας της ομάδας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με την Τουρκική Τραμπζοσπόρ. Εξέδωσαν ανακοίνωση, όπου δίδουν οδηγίες και στα μέλη τους αλλά και στον «κυανόλευκο» κόσμο.

Αναλυτικά: Αδέλφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ! Ότι κι αν πούμε φαίνεται λίγο. Ότι κι αν γράψουμε μοιάζει περιττό. Η μεγάλη γιορτή ξεκινά!

Σ’ εμάς δεν κάνουν αίσθηση όλα αυτά τα κείμενα με τα πωρωτικά λόγια και τις αναφορές περί ξεσηκωμού. Δεν σπαταλάμε πλέον μελάνι για να λέμε τα αυτονόητα. Ο ΘΡΥΛΟΣ μας αύριο ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Europa League και το κάτασπρο τσουνάμι, ετοιμάζεται να βουλιάξει το Γ.Σ.Π.!

Απέναντι θα έχουμε αυτούς και το μάτι θα γυαλίζει. Προσοχή μάγκες. Ξέρουμε πως πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση. Ξέρουμε πως να στείλουμε τα κατάλληλα μηνύματα. Μην επιτρέψετε σε κανένα ξένο στοιχείο να καταδικάσει τη ομάδα μας. Το νου μας σε τυχών προβοκάτσια. Ας σταθούμε όλοι μαζί ασπίδα, προστατεύοντας τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ μας. Τα καλύτερα μηνύματα εξάλλου, είναι αυτά που διαβάζονται!

Από το Νότιο πέταλο δίνεται το σύνθημα και οι υπόλοιποι απλά ακολουθούν με το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά, όλοι μαζί με μια φωνή. Αποφασισμένοι, απαιτητικοί, διεκδικητικοί, ΝΙΚΗΤΕΣ!

Πάθος, πώρωση, πείσμα, λύσσα, τρέλα, φανατισμός, ένταση, πίστη, αφοσίωση. Με ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΟ τσαμπουκά, με ΘΡΥΛΙΚΗ υπερηφάνεια, με την μαγκιά της ΘΥΡΑ 1 και την ακούραστη Ελληνική ψυχή! Κολαστήριο χωρίς διέξοδο. Να υποκλιθούν. Να προσκυνήσουν. Χωρίς οίκτο!

Ξεκινάμε μαζικά από τον Κεντρικό στις 19:00

Κι ο Ύμνος να ηχεί ως την Αγιά Σοφιά, Περήφανα και Δυνατά. . .

«Όλη η Κύπρος σε θωρεί
στα γαλανόλευκα σου
και είναι το καμάρι της
ΑΠΟΛΛΩΝ τα παιδιά σου

Είναι όλο δόξα και τιμή
τα γαλανόλευκα σου χρώματα
δοξάζουν Κύπρο , Λεμεσό
και της Ελλάδας τ’ Άγια χώματα»

Υ.Γ.1: Όλοι με άσπρη φανέλα.

Υ.Γ.2: Ως Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1 συγχαίρουμε την ομάδα πρωτοβουλίας η οποία έχει αναλάβει το τμήμα γυναικείας καλαθόσφαιρας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο της.

To Top