ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Είναι δέσμευση εφ όρου ζωής»

Αδέλφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης ακούστηκε στο Γ.Σ.Π. και ταυτόχρονα ο Εθνικός μας ύμνος δονούσε την ατμόσφαιρα. Με το κεφάλι ψηλά και την σημαία ακόμη ψηλότερα να κυματίζει αγέροχα.

Στο καπάκι ο ύμνος της ακούραστης ΘΥΡΑ 1 και ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, αναγνώριση της τεράστιας προσπάθειας που έγινε από τα παλληκάρια μας στο χόρτο. Κρίμα και άδικο συμφώνησαν όλοι. Αξίζαμε κάτι περισσότερο και κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Το δείγμα όμως ήτανε πέρα για πέρα ενθαρρυντικό. Αισιόδοξο μήνυμα για ένα ΑΠΟΛΛΩΝΑ παντοδύναμο. Τίποτα άλλο δεν μπορεί να επισκιάσει το όλο σκηνικό. Μόνο υπερηφάνεια για τον ΘΡΥΛΟ μας!

Συνεχίζουμε μάγκες. Δεν υπάρχει χρόνος για περισσότερες αναλύσεις. Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση από κανένα. Δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αντίπαλοι. Καλούμαστε όλοι να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι και να σταθούμε αντάξιοι στις προκλήσεις!

Πίσω στο σπίτι μας λοιπόν σε ακόμη ένα ντέρμπι. Πάλι με κοράκι από την μαύρη λίστα. Έχουν όλοι συνειδητοποιήσει την δυναμική που έχει ο ΘΡΥΛΟΣ μας και έχουν λάβει τα μέτρα τους. Ποτέ ξανά όμως αδέλφια. Το χειρουργείο της περασμένης βδομάδας στο κοτέτσι, πρέπει και θα είναι το τελευταίο. Είτε τους αρέσει είτε όχι, αυτόν τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα τον σεβαστούν με το έτσι και το θέλω!

Εμείς την δουλειά μας λοιπόν. Στους συνδέσμους μας να τρελαινόμαστε παρέα. Αλκοόλ, μουσική και οι φωνές μας να αναστατώνουν την πόλη. Δεν ξενερώνουνε αυτά τα παλληκάρια. Η σπίθα έχει ανθίσει για τα καλά εδώ και χρόνια. Φούντωσε η φλόγα και τίποτα δεν είναι ικανό για να την σβήσει. Αυτή η αγάπη, αυτό το πάθος, η πίστη και η αφοσίωση σε αυτήν την τεράστια ιδέα που λέγεται ΑΠΟΛΛΩΝ δεν έχει ημερομηνία λήξης. Είναι όρκος, είναι δέσμευση ευ όρου ζωής!

Η πορεία προς την Δυτική ξεκινάει από τον Κεντρικό στις 17:00.

Πάμε αλάνια. Τώρα είναι γιορτές και οι καθημερινές.

Παντοτινά, φανατικά δίπλα στον ΘΡΥΛΟ!

To Top