ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Γκολ απ’ τα αποδυτήρια!

Το γκολ του Γκάστον Σανγκόϊ που μας χάρισε τη νίκη κόντρα Ομόνοια, στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής σημειώθηκε απ’ αυτά αποδυτήρια όπως λέμε και στην ποδοσφαιρική αργκό δηλαδή πριν καν συμπληρωθεί το 1′ της αναμέτρησης.

 

Το www.apollon365.news έψαξε και βρήκε ποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές την τελευταία δεκαετία, που φόρεσαν την φανέλα του Θρύλου κατάφεραν να σημειώσουν γκολ με το καλημέρα μιας αναμέτρησης στο θεσμό του πρωταθλήματος.

Εκτός λοιπόν από τον σπουδαίο Αργεντινό επιθετικό ο οποίος σκόραρε στο 50ο δευτερόλεπτο άλλοι δύο πανηγύρισαν γκολ λίγα δευτερόλεπτα μετά από το εναρκτήριο λάκτισμα του διαιτητή.

baroun-2

Μάρκο Μπαρούν

Απόλλων-ΘΟΙ Λακατάμιας 4-0

1η αγωνιστική 28/8/2005, Περίοδος 2005-2006

Έναρξη ποδοσφαιρικού μαραθωνίου της περιόδου 2005-2006 και η ομάδα μας φιλοξένει στην πρεμιέρα το νεοφώτιστο ΘΟΙ Λακατάμιας. Με την έναρξη της αναμέτρησης, ο Άθως Σολωμού ελίχθηκε από τα δεξιά έβγαλε την σέντρα και ο Σλοβένος Μπαρούν ο οποίος είχε προωθηθεί με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Το γκολ σημειώθηκε στο 15ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης!

miljan-mrdakovic

Μίλιαν Μρτάκοβιτς

Αλκή-Απόλλων 2-3

17η αγωνιστική 15/1/2011, Περίοδος 2010-2011

Η ομάδας μας ήθελε διακαώς την εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο την Αλκή, έτσι ώστε να διατηρείτο σε τροχιά τετράδας. Μπήκε αποφασισμένα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το καλημέρα και με δράστη τον Μίλιαν Μρτάκοβιτς, ο οποίος με κοντινό σουτ έριξε την μπάλα στο πλεκτό της «Αθάνατης». Το γκολ σημειώθηκε στο 23ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης.

{youtube}T0vHjUJzOQM{/youtube}

 

Για το θεσμό του Κυπέλλου η ομάδα μας την τελευταία δεκαετία σκόραρε γκολ στο 7ο δευτερόλεπτο με δράστη τον Σόσιν στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης της περιόδου 2003-2004 κόντρα στην ΑΕΛ. Είναι μάλιστα και το πιο γρήγορο γκολ παγκόσμια από ομάδα που δεν έκανε κέντρο!

To Top