ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξεκίνημα με Γιανναρά στο τιμόνι

Μία εβδομάδα προπονήσεων συμπλήρωσε η ανδρική καλαθοσφαιρική μας ομάδα. Ο νέος μας τεχνικός, Παναγιώτης Γιανναράς έπιασε δουλειά στο γήπεδο από την περασμένη Δευτέρα, ξεκινώντας προετοιμασία, έτσι ώστε η ομάδα μας να είναι πανέτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος.

 

Στις πρώτες ημέρες οι προπονήσεις πραγματοποιούνταν με Κύπριους παίκτες και δύο ξένους. Ένας που έχει κλείσει και ένας που δοκιμαζόταν. Από την περασμένη Πέμπτη έχουν έρθει και κάποιοι άλλοι ξένοι και έτσι η ομάδα αρχίζει να «γεμίζει», με τον Κύπριο τεχνικό να μπορεί να κάνει καλύτερα την δουλειά του.

Όπως αναφέραμε και στο προηγούμενο μας ρεπορτάζ, η ομάδα μας θα προχωρήσει στην ενίσχυση με 7 ξένους παίκτες (4 Αμερικάνους και 3 κοινοτικούς), ενώ υπάρχουν και οι διεθνείς Κύπριοι, Γρηγόρης Παντούρης, Στέφανος Ηλιάδης, καθώς και οι νεαροί Ρολάνδος Βιράρτης, Γιώργος Στυλιανού.

Στόχος της διοίκησης και του προπονητή, είναι να δημιουργηθεί μία ανταγωνιστική ομάδα, μέσα στα οικονομικά δεδομένα της εποχής, καθώς δεν υπάρχουν οι χορηγοί που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης που υπάρχει στην χώρα μας.

To Top