ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέμπτη…ημέρα Ευρώπης!

Άλλη μια Πέμπτη που το όνομα του Απόλλωνα θα φιγουράρει στις σελίδες της ΟΥΕΦΑ. Αυτή την Πέμπτη όμως με άρωμα γυναίκας. Τα κορίτσια του Άγγελου Τσολάκη καλούνται να γράψουν ιστορία περνώντας για πρώτη φορά στην φάση των 32.

Σήμερα το απόγευμα στις 1600 αντιμετωπίζουν την αυστριακή SV Neulengbach και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα κερδίζοντας και βάζοντας τις βάσεις για την πρόκριση στους 16 τπυ θεσμού. Η Αυστριακή ομάδα έχει διαχρονική παρουσία στην διοργάνωση του γυναικείου CHAMPIONS LEAGUE και αποτελεί ένα δύσκολο εμπόδιο για την ομάδα μας. Τα κορίτσια μας όμως προετοιμάστηκαν κατάλληλα και είναι έτοιμα για την μεγάλη πρόκληση.

Άλλωστε η πίστη φάνηκε και από τα λόγια της Ελληνίδας ποδοσφαιρίστριας Δανάης Σιδηρά που στην χτεσινή διάσκεψη τύπου δήλωσε πως θα δώσουν τα πάντα για την νίκη και σε μια εβδομάδα για την πρόκριση. Χαρακτηριστική ήταν και η έκφραση της ποδοσφαιρίστριας μας Μαρίας Ιωάννου που όταν ρωτήθηκε για τους διπλούς αγώνες με την αυστριακή ομάδα απάντησε πως θα περάσει αυτός που το θέλει πιο πολύ.. ΕΜΕΙΣ!
Όσοι λοιπόν θέλετε να γεμίσετε την μέρα σας με ένα όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα και να απολαύσετε το απόγευμα σας καλό θα ήταν να ανηφορίσετε στο Τσίρειο στις 1600.

Αυτό που πρέπει να σας κάνει πιο πολύ να έρθετε σε αυτό τον αγώνα είναι πως από τις μεγάλες ομάδες που συμμετέχουν και σε αντίστοιχους ομίλους στις αντρικές διοργανώσεις ο αριθμός δεν ξεπερνάει τις 4!!! BARCELONA, PSG, LYON ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝ. Αυτό από μόνο του σε κάνει υπερήφανο αφού το όνομα μας υπάρχει σε κάθε επίπεδο του Ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού χάρτη.

Τα ποδοσφαιρικά συστατικά υπάρχουν άλλωστε για να απολαύσετε τον αγώνα…το πάθος θα το βρείτε στην αρχηγό Μαργαρίτα Σοφοκλέους, το ταλέντο υπάρχει αστείρευτο στα πόδια της Μαριλένας Γεωργίου, προσθέτοντας την εμπειρία με την ενίσχυση που πρόσφερε η διοίκηση με ποδοσφαιρίστριες από το πρωτάθλημα της Αμερικής και με τις πινελιές από την διεθνή Ελληνίδα καλλιτέχνη του γηπέδου Δανάη Σιδηρά η πρόκριση πραγματικά είναι στα πόδια των δικών μας κοριτσιών.

Οι ίδιες σε κάθε αγώνα του Απόλλωνα βρίσκονται στην κερκίδα στηρίζοντας την ομάδα μας, καθήκον μας είναι να δώσουμε και εμείς δύο ώρες από τον ελεύθερο μας χρόνο για αυτά τα κορίτσια που καθημερινά μάχονται για να κρατήσουν και σε αυτό το επίπεδο την ιδέα που λέγεται Απόλλων ψηλά… Άλλωστε και σήμερα είναι Πέμπτη… Ημέρα ΕΥΡΩΠΗΣ την φετινή χρονιά για την οικογένεια του Απόλλωνα.

To Top