ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτοιμοι για νέο ξεκίνημα

Θα θέλαμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα που μας κάνεις περήφανους σε Κύπρο και Ευρώπη. Ζούμε στιγμές μαγικές…

 

Στη γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα που κατάκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και τους ευχόμαστε να είναι μόνο η αρχή. Στις Apollon Ladies για την αλάνθαστη πορεία της από τον καιρό ίδρυσης της σε Κύπρο και Ευρώπη. Στη γυναικεία καλαθοσφαιρική ομάδα, ευχόμαστε καλή αρχή και κάθε επιτυχία στην ομάδα των αντρών.

Κι εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε έτοιμοι για το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Πέρσι καταφέραμε, παρ’όλα τα προβλήματα, να τερματίσουμε στη 2η θέση και να κατακτήσουμε το Κύπελλο του Επαρχιακού Συνδέσμου Μπόουλιγκ Αμμοχώστου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παίκτες της ομάδας που παίζουν αφιλοκερδώς και πάνω απ’όλα για την αγάπη τους για την ομάδα.

Επίσης για την περσινή δύσκολη χρονιά, ευχαριστούμε αυτούς που στήριξαν την ομάδα μας ηθικά αλλά και οικονομικά:

Τις εταιρείες VERT & BLANC CAR PARK, LIGHT A/C SYSTEMS AND MINIMARKET και την G.K.D. MOTORCYCLE JIMMY MOTORS AND 7 PERSONS.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλουμε να πούμε για τη ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, οι οποίοι μόλις άκουσαν τις εκκλήσεις μας για οικονομική ενίσχυση, έτρεξαν να μας βοηθήσουν με ένα σημαντικό πόσο που έδωσε μεγάλη ανάσα στην ομάδα μας.

Ένα ξεχωριστό άτομο που στάθηκε δίπλα μας, δίνοντας μας για πρώτη φορά την ευκαιρία να ακουστεί η φωνή μας στο ραδιόφωνο και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Απόλλωνα είναι ο Άθως Παπαμιχαήλ. Φίλε Άθω σε ευχαριστούμε για όλα.

Στον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ για τη στήριξη και στον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ που αφιέρωσε ολόκληρη βραδιά για να μας τιμήσει για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Σε όλες τις αθλητικές ιστοσελίδες και κυρίως στις δικές ιστοσελίδες FYFAS.NET, APOLLON24 , APOLLON365, οι οποίοι μας στηρίζουν και ευελπιστούμε ότι με τη νέα χρονιά θα είναι δίπλα μας.

ΚΥΠΕΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

To Top