ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Φυγοεκδρομή-Όλο το ταξίδι (Βίντεο)

Πολύ πριν από την εποχή της επίσημης δημιουργίας του Συνδέσμου Φιλάθλων, ο κόσμος του Απόλλωνα χαρακτηριζόταν από τις μεγαλειώδεις  μετακινήσεις των φιλάθλων του, όπου η ομάδα και να αγωνιζόταν. Πάφος, Λευκωσία, Λεμεσός , Λάρνακα, Άχνα, Παραλίμνι κ.ο.κ.

Πάντα βέβαια υπήρχαν άτομα που δούλευαν πίσω από αυτό, ετοίμαζαν σημαίες, μαξιλαράκια, κατασκευές, πανό, καπέλα, μπλουζάκια, μπουφάν, κόρνες, καμπάνες και όλα τα αυτά που όλοι γνωρίζουμε αλλά δε χρειάζεται να αναφέρουμε, για να γίνεται μια κερκίδα εντυπωσιακή. Η καλύτερη κατά πολλούς έκτοτε του νησιού. Πάντα  ο κόσμος του Απόλλωνα έκανε τις μεγαλύτερες σε μάζα εκδρομές αλλά και τις κερκίδες με τον δυνατότερο παλμό και  τα πιο άξια θαυμασμού εφέ. Ειδικότερα μετά από το 1982 οπόταν και ο Συ.Φι. Απόλλωνα ιδρύθηκε με το πρώτο του Συμβούλιο (δράση είχε βέβαια από πολύ νωρίτερα, όπως και πολύ αργότερα μετονομάστηκε σε Παν.Συ.Φι) όλο το οπαδικό κομμάτι  συσπειρώθηκε, ενδυναμώθηκε οργανώθηκε και εντυπωσίαζε ακόμα περισσότερο.

Όλοι θα έχουμε δει βίντεο, ή, έστω φωτογραφίες από πολλά γήπεδα και εκδρομές από το παρελθόν. Μακάρειο, Δασάκι, Παραλίνι, Πέγεια, Αμμόχωστος, Λάρνακα, Πάφος, Ισπανία, Λίβερπουλ, Τσεχία, Βέλγιο, Βουδαπέστη, Σουηδία,  Ρουμανία, Ουγγαρία, Μιλάνο, Ελβετία, Βαρκελώνη, Αλβανία, Λιθουανία, Νέα Σμύρνη, Άμστερνταμ, Ιρλανδία, Σιβηρία, Νίκαια, Βαρσοβία… Μια λίστα πετάλων που επισκέφθηκαν πολλοί, ή, λίγοι  φυγάδες ανά έτη….

Με πιο πρόσφατο αυτό της Ρώμης, πρέπει να μπει στο αρχείο των αναμνήσεων για χάρη ιστορίας και η πιο πρόσφατη Ευρωπαϊκή εκδρομή στην Ιταλία. Το παιχνίδι κόντρα στην Λάτσιο στην Ρώμη, έβαλε πάνω από 1500 φυγάδες στα αεροπλάνα οι οποίοι μετά την αποβίβαση τους, έκαναν την Αιώνια πόλη, προέκταση της Λεμεσού.  

Εκδρομή που έχει ήδη αφήσει την εποχή της.

ΒΙΝΤΕΟ:

  {youtube}sQZRTeyS7-w{/youtube}

 

{loadposition belowcontent}

To Top