ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μια πολύ δύσκολη έξοδος…

Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, όπως δηλαδή ξέρουμε εμείς οι Απολλωνίστες! Στην περσινή χρονιά, η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη ομάδα και δίκαια έφθασε στην πρώτη κατάκτηση του τίτλου στην ιστορία της.

 

Η ΑΕΚ, θα είναι ο σημερινός αντίπαλος της ομάδας μας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για την κανονική περίοδο του καλαθοσφαιρικού πρωταθλήματος. Σύγκρουση αήττητων γράφουν τα απανταχού ρεπορτάζ που ασχολούνται με αυτήν την αναμέτρηση… Μια πολύ δύσκολη προσπάθεια για την ομάδα μας, για τους παίκτες του Παναγιώτη Γιανναρά! Αυτό είναι δεδομένο για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο «Κίτιον» και που θα ξεκινήσει στις αύριο (16/11) στις 17:00.

Σύγκρουση αήττητων και αυτό καθώς η ΑΕΚ μετράει δυο νίκες στα ισάριθμα πρώτα φετινά της παιχνίδια (με ΕΘΑ εντός και με ΑΕΛ εκτός), όπως δηλαδή και η ομάδα μας! Οι παίκτες του Παναγιώτη Γιανναρά, στην πρεμιέρα νίκησαν εκτός της ΑΕΛ και στη 2η αγωνιστική, σημείωσαν μιαν πραγματικά μεγάλη νίκη, όταν υποδέχθηκαν τον Κεραυνό στη Λεμεσό!

Κ. Νεστορίδης: «Πάμε για να δώσουμε μάχη»

Οι παίκτες του Παναγιώτη Γιανναρά, πάνε πανέτοιμοι στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στο… σπίτι της! Θα καταφέρουν να της το… κλείσουν; Αυτό είναι το ερώτημα και την απάντηση δίνει ο Κωνσταντίνος Νεστορίδης που αναφέρει τα παρακάτω για τη σημερινή προσπάθεια:
¨Οι δυσκολίες που μας περιμένουν σε αυτό το παιχνίδι, είναι αυτονόητες. Όλοι γνωρίζουν ότι η ΑΕΚ είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα και ειδικά στη δική της έδρα. Εμείς, πετύχαμε δυο νίκες στα πρώτα μας παιχνίδια, μετά από πολύ καλές εμφανίσεις. Για να σημειώσουμε όμως και την τρίτη συνεχόμενη, θα πρέπει να δώσουμε το… κάτι παραπάνω και από τον καλύτερο μας εαυτό σε αυτό το εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι. Το σίγουρο είναι ότι πάμε για να δώσουμε μάχη και ελπίζουμε ότι μέσα από αυτήν, εμείς θα βγούμε νικητές¨!

Αγωνιστικά

Ευχάριστα είναι τα τελευταία νέα για τον προπονητή της ομάδας μας, τον Παναγιώτη Γιανναρά όσον αφορά τα αγωνιστικά. Αυτό καθώς ο Κύπριος τεχνικός έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεση του και επομένως η ομάδα μας, αναμενόμενα θα παραταχθεί με σύνθεση απαρτίας στο ¨Κίτιον¨!

Απο http://www.apollonbc.net

 

{loadposition belowcontent}

To Top