ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση»

Απανταχού ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ. Έπειτα από την χθεσινή Γενική Εκλογική Συνέλευση, τα μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1 επέλεξαν νέο Συμβούλιο μέσα σε άκρως οικογενειακό κλίμα.

 

Είναι καταρχήν καθήκον μας να συγχαρούμε τον Πρόεδρο και το απερχόμενο Συμβούλιο για το έργο τους τα τελευταία 3 χρόνια. Στάθηκαν αντάξιοι των προσδοκιών του κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ και αντεπεξήλθαν με άριστα σε δύσκολους καιρούς, στο δύσκολο έργο που είχαν να επιτελέσουν και τους ευχαριστούμε ολόψυχα. Υπόσχεση μας είναι να συνεχίσουμε να υπηρετούμε την μονή ιδέα που μας εκφράζει τα τελευταία 31 χρόνια και μας οδηγεί, την ιδέα του ΑΠΟΛΛΩΝ και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ .

Η συνέχεια θα είναι πολύ δυσκολότερη. Δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση για κανένα. Εδώ υπάρχουμε μόνο εμείς και θα πρέπει για ακόμη μια φορά να το αποδείξουμε την Δευτέρα. Κατακλύστε τους Συνδέσμους μας (Κεντρικός, Δυτικά Προάστια, Βάσα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο της Κρήτης!) και ετοιμαστείτε για ακόμη μια μεγάλη εκδρομή στην λάρνακα.

Αναχώρηση λεωφορείων από τον Κεντρικό στις 17:30. Εθισμένοι με την καύλα της ΘΥΡΑ ΕΝΑ.

Υ.Γ 1: ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ αεκ Λάρνακας.
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1

To Top