ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Αδέλφια επιβιβαστείτε…»

Αδέλφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ. Περήφανοι υποστηρικτές του ΘΡΥΛΟΥ. Είδαμε τους λεβέντες μας να καταβροχθίζουν ένα ακόμα αντίπαλο και η ομάδα μας να παραμένει στην κορυφή για μια ακόμη εβδομάδα και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια.

Ο τεράστιος κόσμος του Θρύλου ήταν εκεί σε μια ακόμη μαγική εκδρομή ,Περήφανος και Δυνατός , δίνοντας την δικιά του μάχη αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που γίνεται από όλους μέσα στην ομάδα.

Πιστεύουμε στην δυνατότητες αυτής της ομάδας και το καθήκον μας είναι να σταθούμε όλοι μαζί ασπίδα, προστατεύοντας τον ομάδα μας. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να σταθεί εμπόδιο στην πορεία μας . Είμαστε εδώ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ να αντικρούσουμε την κάθε προσπάθεια που θα γίνει για να πλήξει τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΑΣ.

Μάγκες η επόμενη αγωνιστική μας βρίσκει πίσω στο σπίτι μας. Υποχρέωση του κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ το Σάββατο να βρίσκεται στο γήπεδο. Κάντε το γήπεδο καμίνι. Όλοι μαζί μια γροθιά να στηρίξουμε τον ΘΡΥΛΟ μας που μας έδωσε αμέτρητες χαρές.

Αδέλφια επιβιβαστείτε, το φετινό τρένο δεν σταματά ΠΟΥΘΕΝΑ. Στην κορυφή ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. Η Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου, θα μας βρει όλους και πάλι εδώ για το καθιερωμένο pre-game πάρτι . Τα μαγκάλια θα γυρίζουν ασταμάτητα .Σας περιμένουμε όλους να ενισχύσετε τον αγώνα μας. Κανένας δεν περισσεύει μάγκες όλοι κοντά στους Συνδέσμους.

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ 1

To Top