FUGITIVUS

Alea jacta est…

Αγαπητοί μου φίλοι αν ανατρέξουμε λίγο σε προηγούμενα άρθρα απ΄ αυτή εδώ τη στήλη, θα εξαγάγουμε αβίαστα το συμπέρασμα που απορρέει μέσα από τον τίτλο που επέλεξα σήμερα από μια φράση που ειπώθηκε μεν από τον Ιούλιο Καίσαρα ( Ρωμαίος Στρατηγός και Ύπατος, 101-14 π.χ.), αλλά ήταν παλαιότερη ελληνική παροιμία,που σημαίνει δηλαδή << ο κύβος ερίφθη>>!

Μια μνημειώδης φράση που απόδίδει όμως σε μεγάλο βαθμό και την πορεία που ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΜΑΣ φαίνεται ότι χαράσσει με τη μέχρι στιγμής παρουσία του σε πρωτάθλημα και κύπελο!!

Και θέλοντας να γίνω πιο σαφής θα πω ότι αφού διήλθαμε την περίοδο της <<προπονητοφαγίας>> με μεγάλη επιτυχία,τότε μας αξίζουν μεγάλα συγχαρητήρια γιατί αφενός δεν παρασυρθήκαμε από τον πανικό της στιγμής και αφετέρου δείξαμε ΥΠΟΜΟΝΗ, κάτι για το οποίο κάναμε ιδιαίτερη μνεία ότι θα αποτελέσει για μας το συστατικό στοιχείο που θα μας οδηγήσει σε απανωτές επιτυχίες και θα αποδείξουμε παράλληλα στους εαυτούς μας ότι με τη στάση μας και την εν γένει συμπεριφορά μας θα αλλάξουμε μια για πάντα επίπεδο!

Επιπρόσθετα παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες τον Τύπο στο σύνολο του να γράφει ύμνους για τον προπονητή μας με αφορμή βέβαια το γεγονός ότι την προσεχή Δευτέρα κλείνει ένα χρόνο στον πάγκο του Απόλλωνα και τους ευχαριστούμε γι΄ αυτό, αλλά πολύ περισσότερο εμείς οι οπαδόι του ΘΡΥΛΟΥ θα πρέπει να εκτιμήσουμε κάποια πράγματα και να απαιτήσουμε από τη διοίκηση μας να ανανεώσουμε το συμβόλαιο του προπονητή μας και των συνεργατών του και τότε σίγουρα θα αποτελέσει και αυτή η κίνηση δείγμα ωριμότητητας και οριστικής αλλαγής του επιπέδου μας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι από αύριο εισερχόμαστε σε ένα μαραθώνιο χωρίς τέλος και όλοι μαζί παίρνοντας βαθιά ανάσα από την απρόσμενη διακοπή, καλούμαστε να γεμίσουμε ασφυκτικά τη δυτική, αρχής γενομένης από αύριο και εμείς οι χιλιάδες οπαδοί αυτής της Θρυλικής ομάδας να την σπρώχνουμε από νίκη σε νίκη γιατί ακριβώς τώρα μας έχουν πραγματικά ανάγκη οι ποδοσφαιριστές μας, για να τους εμψυχώνουμε και να τους ανεβάζουμε όταν αυτοί από την κούραση ,σωματική και ψυχική πιθανόν να νιώθουν τα γόνατα τους να λυγίζουν.!

Εν κατακλείδι θα ήθελα να επισημάνω ότι πλησιάζει η ημερομηνία της γενέθλιας ημέρας του Απόλλωνα και η 60 ΧΡΟΝΗ ΠΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ θα αποτελεί για όλους μας το φάρο και καθοδηγητή για να οδηγήσουμε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ σε μεγαλύτερες στιγμές δόξας και καταξίωσης! Γι΄ αυτό επιμένω ότι Alea jacta est!!!

{loadposition belowcontent}

To Top