FUGITIVUS

Τώρα είναι η ώρα των παικτών!

Αγαπητοί μου φίλοι σας χαιρετώ! Είμαστε μπροστά σ΄ένα ξεκάθαρο στόχο αύριο το απόγευμα και η αντίδραση των μεγάλων ομάδων είθισται να είναι αυτή που αρμόζει στην ένδοξη ιστορία τους!

Δε θα σταθώ καθόλου στις αφοριστικές τάσεις που μας συνοδεύουν πάντα στις δύσκολες στιγμές, γιατί αυτές είναι απόρροια της νοοτροπίας που μας διακατέχει χρόνια τώρα και χρειάζεται πολύς αγώνας για να τις ξεριζώσουμε! Είμαστε όμως ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ και τώρα είναι η ώρα των παικτών να βγάλουν προς τα έξω τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό , τον τσαμπουκά τους και ψυχωμένοι να δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για να βάλουν γερές βάσεις πρόκρισης σ΄ ένα μεγάλο τελικό, που θα μας δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το όγδοο τρόπαιο στην ιστορία μας και παράλληλα το back to back μετά από 47 ολόκληρα χρόνια!

Αναμβισβήτητα φίλοι μου το κίνητρο είναι υψηλό και χρειάζεται οι ποδοσφαιριστές μας να ανεβάσουν το ηθικό τους και τα σκυμμένα κεφάλια του τελευταίου αγώνα στο Γ.Σ.Π και να ορθώσουν το ανάστημα τους! Είναι αδιανόητο να έχουμε τόσο καταρρακωμένη και τσαλακωμένη ψυχολογία και είναι εδώ ακριβώς που επιβάλλεται η τεχνική μας ηγεσία και η διοίκηση μας να κάνει αγώνα δρόμου μέσα σε 24 ώρες να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να αντιληφθούν πως είμαστε κοντά σε άλλη μια χρυσή σελίδα, φτάνει να κάμψουμε τις αντιστάσεις της ψυχολογικής και σωματικής κόπωσης και να τα δώσουμε όλα απέναντι σε μια ομάδα που πρέπει να αιθανθεί από το πρώτο λεπτό ΄΄ ότι εδώ είναι Τσίρειο , δεν συγχωρούμε και τους νόμους τους καθορίζουμε εμείς και κανένας άλλος΄΄!!

Συνακόλουθα όμως είναι και η ώρα του κόσμου του Απόλλωνα να παραμερίσει τις οποιεσδήποτε απογοητεύσεις και μεμψιμοιρίες και να δώσει βροντερό ΄΄παρών΄΄ στη Δυτική, βάζοντας για ακόμη μια φορά το δικό τους στίγμα και με τον παλμό τους να σπρώξουν την ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΜΑΣ σε μια σημαντική νίκη από κάθε άποψη! Δεν είναι η ώρα φίλοι μου της επίρριψης ευθυνών και του απολογισμού των λαθών που έγιναν τόσο από πλευράς διοίκησης όσο και από πλευράς τεχνικής ηγεσίας! Αυτά όλα θα συζητηθούν με νηφαλιότητα και ψυχραιμία στο τέλος της περιόδου!

Τώρα είναι η ώρα του θρύλου που μας καλεί να είμαστε παρόντες, λίγες μέρες πριν κλείσουμε 60 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ, σε μια παράσταση που μόνο εμείς ξέρουμε να δίνουμε! Και γι΄αυτους που μας έχουν ξεγράψει θα τους πω με νόημα ότι γελάει καλύτερα αυτός που γελάει τελευταίος!

{loadposition belowcontent}

To Top