ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Από τα Άστρα στην ΝΑΣΑ!

Έξαλλη η ποδοσφαιρόφιλη Λεμεσός και όχι μόνο, με την απόφαση για “κλείσιμο” του Τσιρείου σταδίου. Πρώτο τραγούδι σε αναπαραγωγές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο το θα μου κλείσεις το σπίτι του Καρρά ενώ τα σενάρια για λόγο της απόφασης δίνουν και παίρνουν.

Εμείς δεν μπορούσαμε να μείνουμε με τα χέρια μαζεμένα, κάναμε τις ψακτικές μας και σας παρουσιάζουμε τους αληθινούς λόγους πίσω από την απόφαση αυτή:

1) Ο Άρης που μπήκε στον Ποσειδώνα. Φόβο και αναστάτωση προκάλεσε ο Θεός του Πολέμου και των καταστροφών με την είσοδο του σε έναν άλλον Θεό καταστροφών, καθώς η μεγαλύτερη που θα μπορούσε να γίνει είναι η κατάρρευση του Τσιρείου. Οι ιθύνοντες επικοινώνησαν με τη Λίτσα Πατέρα, και την συμβουλεύτηκαν.

2) Επιγραφές στην πυραμίδα του Χέοπα. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ειδικοί αρχαιολόγοι αποκρυπτολόγησαν κάποια παράξενα σχέδια τα οποία φαίνεται πως έμοιαζαν με γήπεδο χωρίς κερκίδες. Αυτή η είδηση έφθασε και στα αυτιά της Ομοσπονδίας, η οποία αν και δεν είχε πιστεί από τις θεωρίες των ζωδίων, είχε τώρα επιστημονικά ευρήματα.

3) ΝΑΣΑ. Δορυφόρος της ΝΑΣΑ ο οποίος έψαχνε για φιλικά (προς το περιβάλλον ) πέρασε και πάνω από το Τσίρειο. Αμέσως σήμανε συναγερμός, ο δορυφόρος ζούμαρε και η φωτογραφία έδειξε πως το γήπεδο “γέρνει μονόπαντα”! Συγκεκριμένα, η Δυτική κερκίδα έχει πάθει μια ελαφρά καθίζηση με την Ανατολική να έχει ένα ελαφρύ σήκωμα προς τα πάνω. Οι ειδικά καταρτισμένοι επιστήμονες δήλωσαν πως αυτό γίνεται λόγω του περισσότερου βάρους που δέχεται από τη μια πλευρά το πεπαλαιωμένο και χωρίς σύστημα ισοστάθμισης, λόγω του περισσότερου κόσμου που παρευρίσκεται στην εν λόγω κερκίδα, even thought they are not first, not even second όπως συγκεκριμένα δήλωσε στην κάμερα του CNN. Αυτοί ήταν και οι ακριβείς λόγοι για τους οποίους η ΚΟΠ αποφάσισε ότι αποφάσισε, αφού πρώτα συμβουλεύτηκε από τα άστρα μέχρι τη ΝΑΣΑ. Οτιδίποτε άλλο ακούσετε θεωρήται αβάσιμο και με σκοπό να κατευθύνει το κοινό. Μην τσιμπίσετε!

{loadposition belowcontent}

To Top