ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γεννημένες νικήτριες!

Με ένα γκολ της Σκεύης Αντωνίου στο 96ο λεπτό της αναμέτρησης, η Απόλλων Ladies κέρδισε την Λευκοθέα με 2-1 και κατέκτησε το έκτο κύπελλο στην ιστορία της ομάδας μας.

 

Οι Ladies έκαναν μόλις στο 3ο λεπτό το 1-0 με την Γεωργίου (αυτογκόλ) ενώ η ομάδα των Λατσιών ανέβηκε στην “επανάληψη” και στο 70′ ισοφάρισε με την Ιωνά.

Εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς θα πήγαινε στην παράταση, η ομάδα μας σκόραρε δευτερόλεπτα πριν το τέλος με την Αντωνίου και έτσι έφτασε στο νταμπλ.

Προηγήθηκε μία ατομική ενέργεια από την Βικτώρια Ζαμπά, η οποία έδωσε ωραία πάσα στην σκόρερ, η οποία έδειξε για ακόμη μία φορά την εκτελεστική της δεινότητα.

Ήταν ο πιο δύσκολος τίτλος τα τελευταία χρόνια για την Απόλλων Ladies, αφού το ρόστερ της ομάδας έχει μειωθεί πάρα πολύ. Πέραν από τους τραυματισμούς που προέκυψαν, αποχώρησαν κάποιες παίκτριες, με αποτέλεσμα να μείνουμε μόνο με την Δανάη Σιδηρά.

Όπως και να έχουν τα πράγματα όμως, το σημαντικό είναι ότι οι κοπέλες μας έδειξαν για ακόμη μία φορά το μέταλλο του νικητή που διαθέτουν και κατέκτησαν το κύπελλο.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτριες, που συνεχίζουν να φέρνουν τίτλους στο σωματείο μας.

{loadposition belowcontent}

To Top