ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η συνήθεια που έγινε δυναστεία!

Την κατάκτηση ακόμη ενός πρωταθλήματος πανηγυρίζουν από σήμερα οι Ladies μας. Η ομάδα μας, κέρδισε εκτός έδρα την Λευκοθέα με 3-0 στο ντέρμπι και έτσι κατάκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος.

 

Η Απόλλων Ladies, με την σημερινή της νίκης, έφτασε τους 30 βαθμούς, με την Λευκοθέα να μένει στους 17. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, καθώς στην ομάδα μας προέκυψαν αρκετά προβλήματα τραυματισμών την φετινή περίοδο, ενώ είχα φύγει και δύο ξένες παίκτριες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα μας στην σημερινή αναμέτρηση είχε αγωνιστεί με μόνο δύο ξένες παίκτριες. Την Ελληνίδα Δανάη Σιδηρά και την Αμερικάνα, Σέιν Φαρέλι. Όμως, στην ομάδα μας υπάρχουν πολύ καλές Κύπριες παίκτριες, οι οποίες κατάφεραν να κερδίσουν ακόμη ένα αγώνα και το σερί των συνεχόμενων νικών να συνεχιστεί.

Για την ιστορία, το πρώτο γκολ της ομάδας πέτυχε η Μαρία Ιωάννου, το δεύτερο η Σκεύη Αντωνίου και το τρίτο η Σέιν Φαρέλι.

Αυτό είναι το έκτο σερί πρωτάθλημα (2009, 2010, 2011, 2012, 2013,2014), για την Απόλλων Ladies, που συνεχίζει να κρατά ψηλά την σημαία του σωματείου μας. Θυμίζουμε ότι η ομάδα κατάκτησε ακόμη πέντε κύπελλα και πέντε σούπερ καπ.

{loadposition belowcontent}

 

To Top