ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέντε χρόνια χωρίς ήττα!

Ο απολογισμός της φετινής χρονιάς κατέγραψε νέες διακρίσεις και μεγάλωσε το σερί των κατακτήσεων για τα κορίτσια του Απόλλωνα.

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα πανηγυρίζει νταμπλ και οι συνεχόμενες επιτυχίες δημιούργησαν σπουδαίες επιδόσεις στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου, πέραν βέβαια από την έντονη παρουσία του Απόλλωνα στο UEFA Women’s Champions.

Το συγκρότημα του Άγγελου Τσολάκη εξασφάλισε και φέτος τον τίτλο χωρίς την παραμικρή απώλεια πανηγυρίζοντας δώδεκα νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Σε αυτή τη διαδρομή πέτυχε 68 τέρματα και δέχτηκε 5. Πρώτη σκόρερ του Πρωταθλήματος αναδείχτηκε η Μαριλένα Γεωργίου με 14 τέρματα και ακολούθησε η Σκεύη Αντωνίου με 12 τέρματα.

Με τις σπουδαίες του επιτυχίες στις προηγούμενες χρονιές ο Απόλλωνας συνεχίζει το νικηφόρο σερί και έφτασε ήδη στις 79 συνεχόμενες νίκες σε αγώνες Πρωταθλήματος.

Οι τελευταίες απώλειες καταγράφονται την περίοδο 2008 / 2009 όπου ο Απόλλωνας κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο στο Γυναικείο Πρωτάθλημα με 24 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Από τότε, κατέκτησε άλλα πέντε πρωταθλήματα στη σειρά. Για τελευταία φορά έχασε βαθμούς στις 12 Απριλίου 2009, πριν από πέντε χρόνια.

Και Κύπελλο

Η αγωνιστική περίοδος έκλεισε όπως και τις πέντε προηγούμενες: με το τρόπαιο του Κυπέλλου.

Στον τελικό της διοργάνωσης που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου ο Απόλλωνας νίκησε μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα με 2-1 την Λευκοθέα Λατσιών με το γκολ της Σκεύης Αντωνίου στο φινάλε να καθορίζει το αποτέλεσμα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η αγωνιστική περίοδος 2013 – 2014 ξεκίνησε με την κατάκτηση του Σούπερ – Καπ με τον Απόλλωνα να κερδίζει πάλι τη Λευκοθέα με 2-1.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ 

www.cfa.com.cy

{loadposition belowcontent}

 

To Top