ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΑΜΑΝΙΑ

Ένας αλλιώτικος Ισραηλινός «φυγάς»!

Μέσα Ιανουάριου του 2008 και η ομάδα μας στην προσπάθεια της για να διακριθεί εκείνη την ποδοσφαιρική περίοδο, θα εντάξει στο δυναμικό της έναν Ισραηλινό περιφερειακό επιθετικό ονόματι Λίορ Ασουλίν, επιλογή του τότε προπονητή μας, συμπατριώτη του Γιόσι Μιζράχι.

Ο παίκτης ανήκε στην Χάποελ Τελ Αβίβ, η οποία τον είχε «δεμένο» με συμβόλαιο, μέχρι το 2012 και έτσι θα αποκτηθεί υπό μορφή δανεισμού. Με καλό βιογραφικό και σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία (06/10/1980) ήρθε με στόχο να μας δώσει εκείνο το κάτι, έτσι ώστε ο Θρύλος να μπορούσε να υλοποιήσει τους στόχους του. Ωστόσο άπαντες λογαριάσαμε χωρίς τον «τρελό» και αλλοπρόσαλλο χαρακτήρα του! Οι πληροφορίες από την γειτονική χώρα έδιναν και έπαιρναν ότι επρόκειτο για μας ιδιάζουσα περίπτωση παρότι κάλος ποδοσφαιριστής. Μάλιστα ένα δημοσίευμα είχε κάνει λόγο ότι για την Χαποέλ και τον τότε προπονητή της αποτελούσε ξένο σώμα αφού πριν από αγώνα με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Έφυγε απ’ το ξενοδοχείο και πήγε στο καζίνο!!!

Στις 17 του Γενάρη μέρα Πέμπτη, θα υπογράψει και θα προπονηθεί στο βοηθητικό του Τσιρείου ενώ στις 23 του ίδιου μήνα θα ντεμπουτάρει για πρώτη φορά στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Εθνικό στο Δασάκι. Τρεις μέρες αργότερα στο «Τάσος Μάρκου» για την 18η αγωνιστική κόντρα στην ΕΝΠ, θα πετύχει ένα εξαιρετικό γκολ σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα μας προηγήθηκε με 2-0 ωστόσο στο τέλος κατάφερε να ισοφαριστεί!

Η συνέχεια όμως δεν θα ήταν ανάλογη και μάλιστα μετά τα γεγονότα του Τσιρείου με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, ο τύπος θα ξενερώσει εντελώς και θα αρχίσει τις παρασπονδίες έχοντας τάσεις φυγής μέχρι που θα εξαφανιστεί στις αρχές Απριλίου με τους ιθύνοντες της ομάδας μας να τον ψάχνουν παντού χωρίς όμως καταφέρνουν να τον εντοπίσουν!

Η τότε διοίκηση της ποδοσφαιρικής μας εταιρείας θα φτάσει μέχρι και σε μηνύσεις προς τον «φυγά» Λίορ, ο οποίος διαλαλούσε στους συμπατριώτες του ότι πήγε για να μιλήσει με τους ιθύνοντες της Μέχελεν για να ενταχθεί στο δυναμικό της! Μετά το άδοξο του πέρασμα από την ομάδα μας ο Ασουλίν δεν θα αγωνιστεί ξανά σε άλλη χώρα εκτός από το Ισραήλ αλλά ούτε και στην Χαποέλ Τελ-Αβίβ που θα τον αποδεσμεύσει!

Την αμέσως επομένη περίοδο θα αγωνιστεί στην Μακάμπι Πετάρ Τίκβα ενώ το καλοκαίρι του 2009 θα μεταπηδήσει στην Χαποέλ Μπερ Σέβα μένοντας στην συγκριμένη ομάδα μέχρι το 2011. Θα ακολουθήσουν οι Χαποέλ Ραμάτ Γκαν και η Χαποέλ Ριζόν ενώ από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι και ως σήμερα αγωνίζεται και Χαποέλ Πετάρ Τίκβα.

Συνομιλώντας πρόσφατα με κάποιους συναδέλφους από την γειτονική χώρα μας διεμήνυσαν ότι ο Λίορ μπορεί ακόμη να κουβαλά τη δική του ξεχωριστή «τρέλα» ωστόσο όπου και αν αγωνίστηκε από τον Απόλλωνα και μετέπειτα έδωσε τον καλύτερο του εαυτό προσφέροντας πολλά κυρίως στον τομέα του σκοραρίσματος!

{loadposition belowcontent}

To Top