ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Νιώθω δικαιωμένος…»

Δηλώσεις στο Sport-Fm έκανε ο αναπληρωτής πρόεδρος της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας Aντρέας Κκαφάς ο οποίος στάθηκε στην ψυχή και στο πείσμα τον καλαθοσφαιριστών του.
 
«Νιώθω πολύ χαρούμενος και δικαιωμένος. Η ομάδα αξίζει πολλά συγχαρητήρια. Είχαν όλοι πείσμα και ψυχή. Όλοι πίστευαν ότι θα κερδίζαμε είχαμε, το πιστεύαμε και τα καταφέραμε».
 
Στη συνέχεια θέλησε να κάνει μια ειδική αφιέρωση για το τρόπαιο τονίζοντας τα εξής: «Αφιερώνω αυτό τον τίτλο σε όλο τον κόσμο του Απόλλωνα και θέλω όλοι να ξέρουν ότι θεωρούμε σημαντικό ότι κατακτήσαμε τρόπαιο στα εξηντάχρονα του σωματείου μας. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον και τώρα είναι σειρά των υπόλοιπων τμημάτων να κερδίσουν τρόπαια στα 60χρονά του Απόλλωνα».
 
Αναφερόμενος στον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Γιανναρά ο κ. Κκαφάς είπε: «Νιώθουμε δικαιωμένοι με την επιλογή μας και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στον κόουτς και στους παίκτες και σε όλους τους συντελεστές. Αξίζουν συγχαρητήρια και στο ΑΠΟΕΛ που ήταν ένας άξιος αντίπαλος που έπαιξε καθαρά στο γήπεδο».
 
Επίσης στάθηκε και στη διαιτησία, μιλώντας με κολακευτικά σχόλια και χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η διαιτησία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Είχε εξαιρετική παρουσία και δεν άφησε καμία ομάδα με παράπονα και έτσι πρέπει να γίνονται όλα τα παιχνίδια».
 
Τελειώνοντας για τα επεισόδια ο κ. Κκαφάς είπε: «Είναι κρίμα και για τις δύο ομάδες και αυτοί δεν έχουν θέση στον αθλητισμό, όμως δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο και να δίνουμε υπόσταση στους ανεγκέφαλους».
 
 
To Top