ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θερινά μαθήματα Prestige Απόλλων‏

Ο Prestige Απόλλων ανακοινώνει την έναρξη των θερινών μαθημάτων, τα οποία θα πραγματοποιηθούν από τις 23 Ιουνίου μέχρι και τις 18 Ιουλίου στο κλειστό γήπεδο αθλοπαιδιών του Απόλλωνα. 
Ο κύριος στόχος της ομάδας μας είναι να βάλουμε γερές βάσεις στο οικοδόμημα του πετοσφαιρικού τμήματος,  ξεκινώντας απο τις Ακαδημίες μας με απώτερο σκοπό την ανάδειξη περισσότερων ταλέντων, τα οποία στη συνέχεια θα στελεχώσουν τη γυναικεία ομάδα.
 
Στο πλαίσιο των μαθημάτων τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία εκτός από τη διδασκαλία για το άθλημα της πετόσφαιρας, να ενημερωθούν από τη διατροφολόγο κα Χριστίνα
Παύλου για τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή που πρέπει να ακολουθούν οι αθλητές, να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο ψυχολογίας από τη διαπιστευμένη σύμβουλο αθλητικής ψυχολογίας κα Έλενα Αβραάμ καθώς επίσης θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εξειδικευμένες ασκήσεις γυμναστικής στο γυμναστήριο HEALTHOUSE.
 
Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Κωνσταντίνο Χαραλάμπους στο τηλέφωνο   99770675.
 
Γραφείο τύπου πετοσφαιρικού τμήματος 
Prestige Απόλλων
 
{loadposition belowcontent}
 
 
To Top