ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χουντίμα για την ανανέωση και τους στόχους της

Συνέντευξη στο γραφείο Τύπου του Presitge Απόλλων  παραχώρησε η Βερόνικα Χουντίμα και αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου της, αλλά και ενόψει της νέας σεζόν. 
 
Αναλυτικά η συνέντευξη:  
 
Δεύτερη χρονιά στην Κύπρο, δεύτερη χρονιά και στον Prestige Apollon. Τι γεύση σου άφησε η προηγούμενη σεζόν;
 
Η προηγούμενη σεζόν ήταν πολύ δυνατή και καλή για μένα. Τα τρία χρυσά μετάλλια μέσα σε έξι μήνες αποδεικνύουν τη δυναμική της πορεία. 
 
Ποιες είναι οι προσδοκίες σου από τη νέα σεζόν;
 
Προσδοκώ να είναι όπως η προηγούμενη με πολλές νίκες, οι οποίες φανερώνουν ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Prestige Apollon είναι ο ηγέτης στην πετόσφαιρα της Κύπρου.  
 
Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις το «ναι» και να παραμείνεις στην ομάδα;
 
Δεν ήταν δύσκολο να πω το «ναι» γιατί ο Prestige Apollon έχει τα απαραίτητα στοιχεία που κάθε επαγγελματίας αθλητής θέλει. Αρχικά όλο το ανθρώπινο δυναμικό που πλαισιώνει την ομάδα διακατέχεται από επαγγελματισμό και ομαδικό πνεύμα ενώ οι συνθήκες εργασίας είναι πολύ καλές και όλοι έχουμε κοινούς στόχους. 
 
Έχεις παίξει σε πολλές ομάδες στο εξωτερικό. Θα θέλαμε να μας πεις για το επίπεδο της πετόσφαιρας στην Κύπρο συγκριτικά με το εξωτερικό.
 
Στην Κύπρο υπάρχουν λίγες ομάδες πετόσφαιρας, εκ των οποίων μερικές είναι σε ένα αρκετά καλό επίπεδο αλλά ίσως διάφορες συνθήκες, δυστυχώς, δεν βοηθούν στο να είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο των ομάδων του εξωτερικού.
 
Θα ήθελες να δώσεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Prestige Apollon;
 
Στους φιλάθλους μας αξίζουν πολλά «ευχαριστώ» για την υποστήριξή τους στις τόσο σημαντικές στιγμές μας! Μας βοηθάνε πολύ και εύχομαι να τους ξαναδώ όλους αλλά και ακόμη περισσότερους στα παιχνίδια της ερχόμενης σεζόν.
 
Στον Prestige Apollon ολοένα και περισσότερο αυξάνεται η προσέλευση των παιδιών στις Ακαδημίες. Τι θα συμβούλευες τους γονείς που σκέφτονται να ασχοληθούν τα παιδιά τους με την πετόσφαιρα;
 
Η πετόσφαιρα είναι το ιδανικό άθλημα να ξεκινήσει κανείς σε νεαρή ηλικία. Σου διδάσκει βασικές αξίες όπως πειθαρχία, θέληση και πίστη για να καταφέρνεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σε κάνει πιο δυνατό άτομο με στόχο στη ζωή. Τέλος, η πετόσφαιρα είναι ένα εντυπωσιακό και «κομψό» άθλημα.
 
{loadposition belowcontent}
 
To Top