ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ

Κανείς φυλακή για τους κίτρινους, τους κόκκινους τους θαλασσί φακέλους;

Βλέπω, διαβάζω, και ακούω τις τελευταίες μέρες πολλά και διάφορα γύρω από το θέμα της κάρτας οπαδού! Προσωπικά με βρίσκει κάθετα εναντίον η κίνηση της πολιτείας γιατί απλούστατα είναι ένα φακέλωμα και τίποτα άλλο!  
 
Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι για να πατάξει κανείς την βία και τον χουλιγκανισμό όμως κάποιοι επιμένουν σε τέτοιους είδους μεθόδους που μας παραπέμπουν σε αλλά πιο «σκοτεινά» μονοπάτια που θέλει πολλές κόλλες χαρτί για να αναλυθούν! 
 
Η ιδία η πολιτεία ας κοιτάξει τα του οίκου της, να βρει τα μεγάλα και τεραστία λάθη της πάνω στο συγκεκριμένο θέμα αλλά πάνω απ’ όλα ας μπει σε διάλογο τόσο με τα Σωματεία όσο και με τα οργανωμένα σύνολα έτσι ώστε όλοι μαζί να βρουν τις λύσεις για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο! Ένα ποδόσφαιρο που «αιμορραγεί» τα τελευταία χρόνια όχι τόσο από κάποιους ανεγκέφαλους οπαδούς αλλά από κάποιες «σκοτεινές» δυνάμεις που ελέγχουν πρόσωπα και καταστάσεις και έκαναν το Κυπριακό ποδόσφαιρο σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες να μοιάζει με ένα πολυτελές καζίνο του Λας Βέγκας! 
 
Εδώ και περίπου μια πενταετία η ΟΥΕΦΑ βαρέθηκε να στέλλει κίτρινους, κόκκινους και ξέρω γω τι άλλο χρώμα φακέλους όμως σε αυτή τη «δίκαιη» κοινωνία που ζούμε κανείς μέχρι στιγμής δεν κρίθηκε ένοχος, κανείς δεν πήγε φυλακή, κανείς δεν έχει φταίξει γιατί απλούστατα κάποιοι θέλουν να κάνουν τις «πάπιες» για δικά τους αλλότρια συμφέροντα!  
 
Rubbish (σκουπίδι) χαρακτήρισε πριν από μερικά χρόνια ένας Άγγλος συνάδελφος που ασχολείται παράλληλα με τον «αστερισμό» του ποδοσφαιρικού στοιχήματος το Κυπριακό ποδόσφαιρο, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι στην Κύπρο η διαφθορά στο ποδόσφαιρο έχει περάσει κατά πολύ όλα τα όσα γινόντουσαν στο ποδόσφαιρο της Ανατολικής Ευρώπης (Βουλγαρία, Ρουμανία κτλ ) στις αρχές της δεκαετίας του 2000! 
 
Αλήθεια κύριε εκάστοτε Υπουργέ Δικαιοσύνης, εσείς δεν βλέπατε, δεν ακούατε, δεν μαθαίνατε τίποτα γι’ όλα αυτά; Η φάκελοι έρχονται κατά δεκάδες κάθε χρόνο όμως μένουν στα συρτάρια κάποιων γραφείων μέχρι να σκουριάσουν. Απλά κατά καιρούς έντεχνα βγαίνει προς τα έξω ότι κάποιοι ανακρίνονται και ότι η πολιτεία βρίσκεται πολύ κοντά στο να πατάξει αυτό το έγκλημα αλλά μετά από λίγες μέρες τα πάντα κουκουλώνονται! 
 
 
Για αυτό αν θέλετε τομές και μάλιστα σημαντικές στο ποδόσφαιρο μας κύριε Υπουργέ ας ξεκινήσετε πρώτα από την πάταξη της διαφθοράς, ας βρείτε τρόπους για καλύτερη και πιο σωστή αστυνόμευση και ας μπείτε και σε διάλογο! 
 
Αλήθεια θεωρείται ακόμη ότι η αστυνόμευση που γίνεται στα γήπεδα μας είναι αυτή που πρέπει; Είστε της εντύπωσης πως γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος; Αν πιστεύεται κάτι τέτοιο τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά!   
 
Και κάτι τελευταίο προς όλα τα Σωματεία! Επιτέλους καιρός για αλλαγή και στα έδρανα της ΚΟΠ. Δεν βαρεθήκατε κάθε χρόνο να κοροϊδεύεται τους ίδιους σας τους εαυτούς με το κατηγορείτε την ηγεσία και με το πέρας του ποδοσφαιρικού μαραθωνίου να σωπαίνετε;  
 
 
{loadposition belowcontent}
  
 
To Top