ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Η λαίδη και ο αλήτης!

Εκείνη high class Ρωσίδα. Το όνομα αυτής Λοκομοτιβούλα. Καλλιεργημένη, πολυεκατομμυριούχα, ντυμένη πάντα στην τρίχα με κόκκινα σατέν φορέματα και με μια σπιταρόνα των 29 000 θέσεων.
 
Εκείνος… Αλήτης. Το όνομά αυτού Απόλλωνας. Αξύριστος, με μακριά μαλλιά, τατουάζ, σημάδια από καυγάδες και μια αναπνοή που μύριζε συνέχεια αλκοόλ. Την έβγαζε ως επί το πλείστον περιπλανώμενος μέσα στα στενά πειράζοντας κάθε κοπελιά που είχε την κακή τύχη να βρεθεί στο διάβα του, έχοντας φυσικά προτίμηση στις ξένες. Η τελευταία που είχε πάρει ήταν από την Γαλλία. Τέλος πάντων. Η μοίρα που λέτε έμελλε να συναντηθούν αυτοί οι δύο καθώς η λαίδη Λοκομοτιβούλα αποφάσισε να επισκεφθεί το όμορφο νησί μας για shopping και clubbing.. Πήγε λοιπόν και αγόρασε ένα κοκκινοπράσινο πανάκριβο μίνι φορεματάκι, το έβαλε τη νύχτα, πήγε club, μέθυσε, έφυγε από το club και καθώς σερνόταν μέχρι το πλησιέστερο ταξί πέφτει πάνω στον Απόλλωνα. Αυτός την αρπάζει χωρίς να χάσει καιρό, της δίνει ένα φιλί και αμέσως αυτή τον χαστουκίζει. Ισοπαλία τα πράγματα. Ο Απόλλωνας όμως το είχε πάρει προσωπικά. «Τώρα και θα δει τι θα πάθει» έλεγε από μέσα του καθώς περιπλανιόταν στα στενά με ένα μπουκάλι ΚΕΟ, το οποίο είχε κλέψει από ένα περίπτερο που είχε βγάλει προσφορά τις σόδες για φέτος και πίνοντας έψαχνε για εισιτήριο για Μόσχα μεριά. Το ‘πε και το κάνε. Λίγες μέρες μετά, προσγειώνεται Ρωσία.
 
Ρωτάει για μια λαίδη Λοκομοτιβούλα, μαθαίνει, και λίγη ώρα μετά να σου τον έξω από την πόρτα της. Κτυπάει το κουδούνι χωρίς δισταγμό και με το που ανοίγει η Λοκομοτιβούλα ο Απόλλωνας την αρπάζει από τα μαλλιά και την πετάει στο έδαφος, χωρίς αυτή να προβάλει την οποιαδήποτε αντίσταση. Το ‘παιξε και δύσκολη στην Κύπρο τρομάρα της. Μην σας τα πολυλογώ, τέσσερις φορές ο Απόλλωνας! Της πήρε και 2-3 εκατομμυριάκια και την έκανε με ελαφρά για τα πάτρια εδάφη, περιμένοντας για το επόμενο του θύμα. Μιλώντας για λίγο μαζί του χθες έξω απ’ το περίπτερο, μου είχε πει ότι γουστάρει πολύ τις Ισπανίδες, τις Ελβετίδες και τις Γερμανίδες. Του ευχήθηκα καλή τύχη και έφυγα. 
 
Υ.Γ. Για χάριν της ιστορίας, ο Απόλλωνας επέστρεψε στο περίπτερο, πλήρωσε την ΚΕΟ που είχε κλέψει και συνεχάρη τον περιπτερά για το sold out στις σόδες.
 
{loadposition belowcontent}
 
To Top