ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ

Τρόπος ζωής, ιδανικό μοναδικό!

Ο Θρύλος είναι ιδέα, είναι τρόπος ζωής, είναι για όλους εμάς τους «κυανόλευκους» υποστηρικτές ένα ιδανικό μοναδικό που γαλουχήθηκε μέσα μας από τα γεννοφάσκια μας!  
 
Άπαντες πρέπει να ενωθούμε και πάλι, να σταματήσουμε τις διαμάχες και να σταθούμε δίπλα από την ιδέα που λέγεται Απόλλων!  Δεν περισσεύει κανείς. Ποτέ στο παρελθόν οι αρνητικότητα, οι λεχτικές συγκρούσεις και οι μεμψιμοιρίες έφεραν θετικά αποτελέσματα!  Ας παραδειγματίσουμε επιτέλους από τα λάθη μας, ας βαδίσουμε μονιασμένοι, ας γίνουμε και πάλι μια γροθιά που κανείς και τίποτα δεν θα μπορεί να μας νικήσει! 
 
Και κριτική να κάνουμε και τα λάθη των ποδοσφαιριστών, της τεχνικής ηγεσία και της διοίκηση να υποδείξουμε αλλά πάντα μέσα στα πλαίσια της μεγάλης μας αγάπης γι’ αυτό το ιδανικό που λέγεται Απόλλων! 
 
«Στις χαρές και στις λύπες μαζί Θρύλε Θρύλε μονάχα εσύ» φωνάζαμε και θα φωνάζουμε για μια ζωή!  Ναι ρε και στις χαρές αλλά και στις λύπες, στις επιτυχίες αλλά και στις αποτυχίες! Μόνο Απόλλων και όλο Απόλλων! 
 
Σε ότι αφορά στο αγωνιστικό ο πρωταθλητισμός απαιτεί πίεση και αυτήν οφείλουμε να ζούμε άπαντες στο «κυανόλευκο» οικοδόμημα.  Από δω και περά και μετά τα όσα πέρασε ο Θρύλος τον τελευταίο καιρό, αυτό που χρειαζόμαστε είναι σταθερότητα και ακόμη περισσότερη βελτίωση από την ομάδα, έχοντας ως στόχο σε πρώτη φάση το πρωτάθλημα και ακολούθως την καλή παρουσία στους ομίλους τους Γιουρόπα Λιγκ και γιατί όχι την πρόκριση στην επόμενη φάση.  
 
Και ας μην ξεχνάμε ποτέ μα ποτέ ότι Θρύλος είναι…ιδέα! 
 
 
{loadposition belowcontent}
 
To Top