ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ

Κτύπησε κόκκινο κύριε υπουργέ!

Με το καλημέρα του νέου ποδοσφαιρικού μαραθωνίου και τσακ ο πρώτος κόκκινος φάκελος!
 
Αλλά όπως και οι άλλοι κόκκινοι, κίτρινοι και τα λοιπά χρώματα φάκελοι, έμειναν μόνο στη δήθεν έρευνα έτσι κι αυτός και οι άλλοι που θα έρθουν εκεί θα μείνουν, στη δήθεν έρευνα!
 
Δήθεν έρευνα για τον απλούστατο λόγο ότι αν γινόταν σωστή και εμπεριστατωμένη έρευνα τότε όλο και κάποιος ένοχος θα εντοπιζόταν!  Τι στο κάλο το μυστήριο των πυραμίδων έχετε να λύσετε; Τον Αλ Καπόνα έχετε να συλλάβετε ή τον Δον Κορλεόνε;
 
Πολλές φορές και στο πρόσφατο παρελθόν αναφέρθηκα στους κόκκινους φάκελους και στο γεγονός πως μετά από λίγο καιρό μένουν μέσα σε κάποια συρτάρια κάποιων γραφείων της πρωτεύουσας . Αλλά «στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βροντά» που λέει και θυμόσοφος λαός μας!
 
Ζούμε σε μια σάπια κοινωνία γεμάτη διαφθορά και εκμετάλλευση και το χειρότερο όμως είναι αυτοί που χειροκροτούν και επαινούν όλους αυτούς τους τύπους που παίζουν με την αξιοπρέπεια και τη νοημοσύνη μας.
 
Κύριε υπουργέ κτύπησε κόκκινο! Για να δούμε αν θα κτυπήσετε κόκκινο συναγερμό για να εντοπίζετε επιτέλους τα λαμόγια;  Αλλά τι λέω, άλλο να τα βάζετε με τον απλό τον κόσμο και άλλο με την εξουσία και τις σκοτεινές δυνάμεις! 
 
Όσο για τα σωματεία μας το γράφω για ακόμη μια φορά. Για τολμήστε και αρχίσετε παράπονα και μουρμούρες για την ΚΟΠ. Για τολμήστε! Εσείς τους αναδείξατε, εσείς τους στηρίξατε, εσείς να βρείτε τρόπο να μας ξεπλέξετε από αυτή την φαρσοκωμωδία που βλέπουμε κάθε μα κάθε χρόνο!  
 
  
{loadposition belowcontent}
 
To Top