ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Όνειρο μου η ανδρική ομάδα»

Για την μέχρι τώρα πορεία, τους στόχους και τις δίκες τους φιλοδοξίες αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.apollon.com.cy o αρχηγός των U-21 μας Στυλιανός Στυλιανού.

 

«Οι στόχοι είναι να κατακτήσουμε εκ νέου το πρωτάθλημα και να συμμετάσχουμε για το πρώτη φορά στο Champions League Youth της περιόδου 2014-2015 . Επιπλέον στόχος του κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας είναι συνεχής βελτίωση υπό τις οδηγίες τους προπονητή μας Σοφρώνη Αυγουστή, ο οποίος από την πρώτη μέρα παρουσίας του στην ομάδα, μας έχει βοηθήσει στον μέγιστο βαθμό στην εξέλιξη και την βελτίωση μας ως ποδοσφαιριστές»…ανέφερε αρχικά ο δυναμικός αριστερός ακραίος και συνέχισε αναφερόμενος στις δικές του φιλοδοξίες:

« Πάντοτε οι φιλοδοξίες είναι το κίνητρο για καθημερινή σκληρή δουλειά η οποία θα σε βελτιώνει συνεχώς. Σαφέστατα όνειρο μου είναι να αγωνιστώ στην ανδρική ομάδα. Ο Απόλλωνας αποτελεί όνειρο ζωής για όλους τους νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές. Ειδικά για μένα ο οποίος από το γεννοφάσκια μου είμαι και ένθερμος υποστηρικτής του»

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

 

{loadposition belowcontent}

 

To Top