ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Αεροπλάνα και τρένα γεμάτα Φυγάδες»!

Περήφανοι ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ. Η πορεία συνεχίζεται και η ιστορία γράφετε καθημερινά. Επόμενος σταθμός το Borussia-Park με την ΘΥΡΑ ΕΝΑ να ταξιδεύει ξανά!

 

Αεροπλάνα και τρένα γεμάτα Φυγάδες που ταξιδεύουν από κάθε άκρη της γης θα καταλήξουν στο Amsterdam τις μέρες πριν τον αγώνα. Την Πέμπτη 23.10.2014 η μεγάλη μάζα των οπαδών μας θα κατέβει με τρένα στο Mönchengladbach γι’ αυτό σας προτείνουμε το τραίνο στις 15:00 από Düsseldorf για Mönchengladbach Hauptbahnhof, έτσι ώστε να είμαστε όλοι μαζί. Είμαστε σε επαφή με την Διοίκηση της ομάδας μας όπου γίνεται προσπάθεια για να δρομολογηθούν λεωφορεία για όλους, τα οποία θα μας μεταφέρουν στο γήπεδο. Σε περίπτωση που το πετύχουμε αυτό θα ανακοινωθεί το σημείο συνάντησης και η ώρα αναχώρησης τις επόμενες μέρες. Ενημερώνουμε ότι έχει διευθετηθεί και θα υπάρχει λεωφορείο μετά τον αγώνα με προορισμό το αεροδρόμιο Weeze στο Dusseldorf. X

Στην Γερμανία κατεβαίνουμε όλοι με ομοιόμορφη ενδυμασία. Jeans, άσπρη μπλούζα, μαύρο φούτερ και κασκόλ στο χέρι!

Μέχρι τότε συνεχίζουμε τις δραστηριότητες μας εντός χώρας και με τα σοβαρά θέματα που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα τόσο στην ομάδα όσο και στον Παν.Συ.Φι..

Την Παρασκευή 17.10.2014 μεγάλο πάρτι στον Κεντρικό, αφιερωμένο στο ταξίδι που ακολουθεί. Όλες οι λεπτομέρειες, καλύτερη οργάνωση και συντονισμός για ένα ταξίδι ανεπανάληπτο που θα γράψει ιστορία. Να είστε όλοι εκεί!

Την Κυριακή 19.10.2014 νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση με κύριο θέμα τον Τρομονόμο, ενημέρωση των μελών για όλες τις εξελίξεις, απολογισμό της μέχρι στιγμής δράσης και αποφάσεις για τα μέτρα και τους τρόπους αντίδρασης που θα ακολουθήσουν.

Η Συνέλευση είναι αυστηρά μόνο για μέλη γι’ αυτό η είσοδος θα επιτρέπεται με επίδειξη της Κάρτας Μέλους 2014-2015!

Η Συνέλευση θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα διεξαχθεί στην κλειστή αίθουσα αθλοπαιδιών του Σωματείου μας.

Κλείνοντας θα θέλαμε ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα κορίτσια της ΑΠΟΛΛΩΝ Ladies που πάνε να γράψουν ιστορία στην Δανία αλλά και στα κορίτσια της ομάδας πετόσφαιρας για τον Σαββατιάτικο αγώνα για το Σούπερ Καπ.

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ

{loadposition belowcontent}

 

To Top