ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έπεσαν μαχόμενες

Σε ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στην παράταση, οι Ladies μας γνώρισαν την ήττα με 3-1 από την Brøndby μέσα στη Δανία, για τη φάση των 32 του Women’ s Champions League και έτσι αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Δυστυχώς τα κορίτσια μας δεν κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση αν και όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα μπορούσαν να τα καταφέρουν.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με 1-0 υπέρ των γηπεδούχων. Στο 40′ η Sørensen άνοιξε το σκορ για την ομάδα της και το αποτέλεσμα δεν έμελλε να αλλάξει παρά τις προσπάθειες την ομάδας μας σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου και οι δύο ομάδες ήθελαν ένα γκολ για να φέρουν το ματς στα μέτρα τους.

Τα κορίτσια μας ευτύχησαν να το πετύχουν στο 95′ με τη Σάντερσον, μετά από ασίστ της Νικ! Το υπέρ μας 1-0 από τον πρώτο αγώνα μας έδινε σκορ πρόκρισης αλλά δυστυχώς η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Οι γηπεδούχες κατάφεραν να πετύχουν άλλα δύο τέρματα, με την Thestrup στο 104′ και την Madsen στο 112′ και να πάρουν αυτές την πρόκριση, καθώς το 3-1 ήταν και το τελικό σκορ.

Κρίμα γιατί είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το μεγάλο μπαμ αλλά ακόμη κι έτσι οι Ladies απέδειξαν πως έχουν όλα τα φόντα να πρωταγωνιστούν ακόμη και σε τόσο υψηλό επίπεδο! Πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια και μπράβο που μας κάνατε περήφανους μέσα από όλη αυτή την υπέροχη διαδρομή!!

 

{loadposition belowcontent}

To Top