ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Για τον πρώτο τίτλο της σεζόν!

Η επιτυχημένη παρουσία της αντρικής καλαθοσφαιρικής μας ομάδας στην περσινή αγωνιστική περίοδο με την κατάκτηση του Κυπέλλου της δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσει σήμερα (24/10) τον πρώτο τίτλο της νέας σεζόν.

Στο «Κίτιον Αθλητικό Κέντρο» της Λάρνακας, στις 19:00μμ ο περσινός πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει τον κυπελλούχο Απόλλωνα, με στόχο την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς και της εισόδου τους με το δεξί στην αγωνιστική περίοδο 2014-15.

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, έχοντας ήδη δώσει αρκετούς φιλικούς αγώνες, στους οποίους διαπιστώθηκε η δυναμική του ρόστερ το οποίο θα παρουσιάσει.

Για την ομάδα μας είναι η 3η φορά που μετέχει σε Σούπερ Καπ, έχοντας έναν τίτλο και έναν χαμένο αγώνα.
ΑΠΟΕΛ και Απόλλων συναντήθηκαν άλλη μία φορά σε αγώνα ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ, και μάλιστα προερχόμενοι από τις ίδιες κατακτήσεις τίτλων όπως και φέτος. Το 2002 οι «γαλαζοκίτρινοι» ήταν οι πρωταθλητές και οι «κυανόλευκοι» οι κυπελλούχοι.
Σύμπτωση, επίσης, το ότι στον τελικό κυπέλλου της συγκεκριμένης χρονιάς όπως και της φετινής ανταγωνίστηκαν οι δυο τους και όπως το 2002 έτσι και το 2014 το τρόπαιο του κυπελλούχου πανηγύρισε η ομάδα μας.

Τη φετινή χρονιά συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από την αδόκητη απώλεια ενός νεαρού διεθνούς καλαθοσφαιριστή μας, του Μάριου Παλάλα. Τιμώντας τη μνήμη του η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αφιέρωσε σε πενταετή διάρκεια το ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ, το οποίο έχει μετονομαστεί σε «Ασπίδα Μάριος Παλάλας». Η ομάδα που θα το κατακτήσει περισσότερες φορές θα βάλει την ασπίδα στη βιτρίνα της.

Σε ότι αφορά τον διαχωρισμό των κερκίδων, κατόπιν σύσκεψης με την Αστυνομία, αποφασίστηκε όπως την κεντρική κερκίδα καταλάβουν οι φίλοι της ομάδας και την απέναντι οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ. Στις δύο ομάδες δόθηκαν μόνο από 100, τα οποία θα διανεμηθούν στις Ακαδημίες των δύο σωματείων.

Απο:http://www.apollonbc.net

 

{loadposition belowcontent}

To Top