ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ρόλος της αθλητικής παιδείας και ψυχολογίας…

Βραδιά γνωριμίας της ακαδημίας του Απόλλωνα ήταν αυτή της Τετάρτης, 19 Νοεμβρίου 2014, με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λεμεσιανού σωματείου.

 

Γονείς και οι νεαροί ποδοσφαιριστές των διαφόρων κλιμακίων της ακαδημίας του Απόλλωνα παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Την όλη εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, ενώ παρευρέθηκαν και οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές της ομάδας που ξεκίνησαν την καριέρα τους από την ακαδημία του Απόλλωνα.

Ο Πρόεδρος του σωματείου, Μαρίνος Ευσταθίου, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους στάθηκε στη σημασία που έχει μία τέτοια εκδήλωση τόσο για τους γονείς των παιδιών όσο και για τους ίδιους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ακολούθως, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου, της ποδοσφαιρικής εταιρείας καθώς και της ακαδημίας, Κώστας Παπαχριστοφόρου, απεύθυνε το δικό του μήνυμα για το όλο έργο που εξασκεί η ακαδημία του Απόλλωνα.

Τη «σκυτάλη» του λόγου πήρε ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Απόλλων, Λούκας Σόσιν, ο οποίος παρουσίασε ολόκληρη την προπονητική ομάδα της ακαδημίας Απόλλων όπου μεταξύ αυτών υπάρχουν και πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Διευθυντής του σωματείου, Άνδρος Παπαδούρης, παρουσίασε το ιστορικό και το όραμα της ακαδημίας. Σημαντικά θέματα της όλης εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση πλάνου «αθλητική παιδεία» που «ανέλαβε» να δώσει μία ενημερωτική «εικόνα» στο κοινό η Ελένη Τύμβιου, η οποία να σημειωθεί είναι η γενική διευθύντρια της Απόλλων Ladies.
Επίσης, η συμβουλευτική ψυχολόγος, Παυλίνα Ζήνωνος, μίλησε για την αθλητική ψυχολογία.

Ακολούθησε, κλήρωση των λαχνών της ακαδημίας του Απόλλωνα όπου δύο τυχεροί κέρδισαν από ένα δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο με διαμονή για τον εκτός έδρας αγώνα της Λεμεσιανής ομάδας με τη Ζυρίχη ο οποίος είναι προγραμματισμένος να γίνει την 27η Νοεμβρίου.

Η όλη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα σύντομο μήνυμα προς όλους, κυρίως προς τα νεαρά βλαστάρια της ακαδημίας Απόλλωνα, από τον αρχηγό Γιώργο Μερκή.

Το ρεπορτάζ δημοσιεύτηκε στο www.balla.com.cy από τον συνάδελφο Σάββα Νεοκλέους

 

{loadposition belowcontent}

To Top