ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συμμετοχή στην «Κάλτσα Αγάπης»!

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Prestige Απόλλων στα πλαίσια της Κοινωνικής Ευθύνης και Προσφοράς ανακοινώνει τη συμμετοχή του στην εκδήλωση των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και του Ράδιο Πρώτο με τίτλο: “Κάλτσα Αγάπης”.

Η «Κάλτσα Αγάπης» του Ράδιο Πρώτο και των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ τείνει να γίνει θεσμός, αφού πέρυσι συγκέντρωσε πέραν των 18,500 παιχνιδιών και χάρισε χαμόγελα σε όλα τα άπορα παιδιά της Κύπρου. Ο φετινός στόχος είναι μεγαλύτερος, να μη μείνει κανένα παιδάκι στην Κύπρο χωρίς δώρα…

Η κάλτσα του Άγιου Βασίλη, η «Κάλτσα Αγάπης» των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και του Ράδιο Πρώτο θα έχει μέγεθος 11 μέτρα και θα κάνει τη “βόλτα” της από τους μεγαλύτερους δήμους της Κύπρου. Η μεγαλύτερη κάλτσα του κόσμου με δώρα για τα άπορα παιδάκια της Κύπρου κάνει αρχή το Σάββατο 13/12 με live link στις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ Πάφου, Λεμεσού και Λάρνακας από τις 11:00-14:00.

Σας καλούμε να συμβάλετε στην προσπάθεια μας αυτή και να φέρετε δώρα, καινούργια ή μεταχειρισμένα (σε καλή κατάσταση) τυλιγμένα με εορταστικό περιτύλιγμα, το οποίο θα αναγράφει απ’ έξω το φύλο και την ηλικία που προορίζεται το δώρο. Όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε να γεμίσει η κάλτσα αγάπης για να δοθούν στη συνέχεια στους δήμους για διάθεση στα άπορα παιδιά.

Η συλλογή των δώρων θα γίνεται από αύριο Τετάρτη 3/12 μέχρι και την Παρασκευή 12/12 στο κλειστό γήπεδο αθλοπαιδιών του Απόλλωνα από τις 15:00-19:00. Το Σάββατο 13/12 αντιπροσωπεία από το Διοικητικό Συμβούλιο και αθλήτριες από όλα τα τμήματα της ομάδας μας, θα παρευρεθούν στην εκδήλωση που θα γίνει στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ στον Κάψαλο για να παραδώσουν τα δώρα.

Με τη βοήθεια των Κοινωνικών Παντοπωλείων τα δώρα θα διατεθούν σε όλα τα παιδάκια της πόλης μας που τα έχουν ανάγκη. Στηρίξτε την προσπάθεια μας αυτή για να χαρίσουμε χαμόγελα και χαρά στις καρδούλες των παιδιών που έχουν ανάγκη να νιώσουν τη ζεστή αγκαλιά όλων μας.

Για πληροφορίες σχετικά με τη συγκέντρωση των παιχνιδιών στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 99825222 και 97878003.

Γραφείο τύπου
Πετοσφαρικού τμήματος
Prestige Απόλλων  
 
{loadposition belowcontent}
To Top