ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Για πάντα στις καρδιές μας!(video)

Σημερα(6/1) και στις μνήμες όλων μας, έρχεται η 6η Ιανουαρίου του 2006, η θλιβερή μέρα που σημαδεύτηκε από τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή μας Γκάμπορ Ζαβάντσκι.

Εννέα χρόνια μετά, η μνήμη του παραμένει ζωντανή στις καρδιές μας. Ο Γκάμπορ ανήκε στο δυναμικό της ομάδας μας από τον Ιανουάριο του 2005. Είχε αποκτηθεί στην χειμερινή μετεγγραφική περίοδο με εισήγηση του τότε προπονητή Γιαννάκη Γιαγκουδάκη και προτού έρθει στην ομάδα μας είχε αγωνιστεί στις Φερεντσβάρος, ΜΤΚ Βουδαπέστης και Ντούναφερ. Ντεμπούταρε στον αγώνα Κυπέλλου με την Πέγεια εκτός έδρας στις 5 Ιανουαρίου με την ομάδα μας να κερδίζει με σκορ 1-4 .

Ήταν μάλιστα μια σημαδιακή μέρα για τον γράφων αφού σε εκείνο το παιχνίδι για πρώτη φορά μετάδωσα αγώνα ως μέλος της συντακτικής ομάδας του ράδιο Capital 96.1!
O Γκάμπορ αγωνιζόταν ως μεσοεπιθετικός, αλλά στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2004-05, χρησιμοποιήθηκε αδιαμαρτύρητα και με μεγάλη επιτυχία σε ρόλο λίμπερο από τον προπονητή Μπερντ Στάνγκε.

Βοήθησε μάλιστα την ομάδα μας να αποφύγει τις περιπέτειες στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Αυτό το παιδί μάλαμα, στην αγωνιστική περίοδο 2005-06 είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, ωστόσο ποτέ δε δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα.

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε με τη κυανόλευκη φανέλα ήταν την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου του 2006 στον αγώνα κυπέλλου με την ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς. Είχε περάσει αλλαγή στη θέση του Πολωνού Ράντεκ Μίχαλσκι στο 71΄. Τραυματίστηκε και τέθηκε εκτός αποστολής για τον αγώνα με αντίπαλο το ΘΟΙ ένα αγώνα που τελικά είδε από ψηλά όπως από ψηλά μας βλέπει και χαίρεται με τις επιτυχίες μας αλλά και στενοχωριέται με τις αποτυχίες μας!

Ποτέ δεν ξεχνούμε ρε μπαγάσα!

Γκάπορ, θα ζεις αιώνια στις καρδιές μας!

{youtube}ARRFknuCKas{/youtube}

*Τα βιντεογραφήματα είναι επεξεργασμένα από τον φίλο, συνεργάτη και αγνό υποστηρικτή της ομάδας μας, Κώστα Κωνσταντινίδη και τον ευχαριστούμε θερμά, που μας παρέχει το αρχείο του

 

{loadposition belowcontent}

To Top