ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απάντηση στην ανακοίνωση Κεραυνού!

Ο Απόλλων Αθλοπαιδιές με έκπληξη, έχει διαβάσει την ανακοίνωση του Σωματείου Κεραυνού Λευκωσίας η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του, μετά την διεξαγωγή του αγώνα εφήβων, το Σάββατο 28/02/2015 μεταξύ της ομάδας μας και της ομάδας του Κεραυνού.

Ο Απόλλωνας απορρίπτει, όσα αναφέρονται στο κείμενο του Κεραυνού και αφορούν τον ανήλικο καλαθοσφαιριστή μας, ως αναληθή και ψευδή, που μοναδικό σκοπό έχουν την σπίλωση του αθλητής μας ο οποίος, είναι άριστος αθλητής και άριστος μαθητής και ποτέ δεν έχει δείξει οποιανδήποτε αντιαθλητική συμπεριφορά στα γήπεδα στα οποία, αγωνίζεται από την ηλικία των 10 ετών.

Θεωρούμε ότι, τέτοιες ανακοινώσεις, δεν προάγουν τον αθλητισμό γενικότερα αλλά ούτε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, τουναντίον μοναδικό σκοπό έχουν να εξυπηρετήσουν τις αδυναμίες της ομάδας του Κεραυνού στο γήπεδο και να αποπροσανατολίσουν τους οπαδούς και φίλους του σωματείου τους από την εικόνα που έχουν δείξει στον αγώνα (ήλθαν να αγωνιστούν με μόνο επτά καλαθοσφαιριστές απαράδεκτο γεγονός), μεταθέτοντας εντέχνως το πρόβλημα στο προκατασκευασμένο «ρατσισμό» και ίσως για να ικανοποιηθούν τα προσωπικά απωθημένα των συντακτών και εμπνευστών της σχετικής ανακοίνωσης. Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας, χρειάζεται νέους με φιλοδοξίες και ικανούς να προβάλλουν το τόπο μας στο εξωτερικό, κάποιοι εχθροί του αθλήματος βρήκαν εύκολο, τρόπο να διασύρουν και να διαβάλουν αθώα παιδιά, που το μόνο που γνωρίζουν είναι το «ευ αγωνίζεσθαι».

Ο συγκεκριμένος αθλητής του Κεραυνού, που ας σημειωθεί ήδη απασχόλησε στην φετινή περίοδο την δικαστική επιτροπή με την αντιαθλητική συμπεριφορά του, αναίτια και απρόκλητα κτύπησε τον καλαθοσφαιριστή μας και σωστά αποβλήθηκε από τον αγώνα. Όσο αφορά το γεγονός, γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε ο καλαθοσφαιριστής μας στο υπόλοιπο του αγώνα, μοναδικός λόγος είναι ότι, αυτό ήταν η επιλογή του προπονητή του και δεν είχε καμία σχέση με το επεισόδιο.

Θεωρούμε ότι, η σχετική ανακοίνωση μολύνει το χώρο του αθλήματος και σπέρνει ανέμους και ενδεχόμενα, αν συνεχιστεί αυτή η τακτική, πολύ σύντομα ενδεχομένως θα θερίσομε θύελλες.

Απευθυνόμαστε, σε όλους όσους πραγματικά αγαπούν το άθλημα και ιδιαίτερα όσοι υποστηρίζουν τις προσπάθειες της ομοσπονδίας για νέα αρχή με τους νέους καλαθοσφαιριστές της ηλικίας από 15 ως 18 να απομονώσουν αυτούς που για αλλότριους σκοπούς προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τους αγνούς φίλους του αθλήματος και εκτροχιάσουν την όλη προσπάθεια της ομοσπονδίας.

Αυτοί οι «φίλοι» του αθλήματος θα πρέπει να σκέπτονται διπλά και τριπλά προτού να αναφέρονται, σε γεγονότα τα οποία, εμπλέκονται ανήλικα πρόσωπα και ιδιαίτερα όσο αφορά, το συγκεκριμένο αθλητή μας ο οποίος, είναι υπόδειγμα αθλητή και χαρακτήρα.

Από: http://www.apollonbc.net

 

{loadposition belowcontent}

 

To Top