ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΑΜΑΝΙΑ

Ρωσικό τανκ ονόματι Ιβανόφ(video)

Ο Γιευγένι Γιουρίεβιτς Ιβανόφ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου του 1979. Αγωνιζόταν ως μέσος και ήταν ο πρώτος Ρώσος και ο μοναδικός μέχρι τώρα που φόρεσε τη φανέλα Θρύλου.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λοκομοτίβ Καλούγκα και ακολούθως αγωνίστηκε στην Κρίλια Σοβετόφ . Το καλοκαίρι του 2001 ήρθε στο νησί μας για λογαριασμό της ομάδας μας είχε την πιο παραγωγική σεζόν στην καριέρα του, αφού σε 23 αγώνες πρωταθλήματος σημείωσε 9 γκολ και ήταν ο τρίτος σκόρερ της ομάδας μας πίσω από τους Βίκτορ Ζουμπάρεφ, που σκόραρε 15 τέρματα, και Μιλένκο Σπόλιαριτς, που πέτυχε 11. Ταυτοχρόνου βοήθησε για να κατακτήσει ο Θρύλος στο Κύπελλο ωστόσο στον τελικό αγωνίστηκε ως αλλαγή αντικαθιστώντας τον Σπόλιαριτς στο 88′ της αναμέτρησης.

Ψηλός, δυνατός με πολυ καλές τοποθετησείς και φοβέρη αίσθηση του γκόλ, είχε όλα τα φόντα να κάνει μια αξιόλογη καριέρα ως σύγχρονος μέσος εκείνης της εποχής εντούτοις για λόγους που ποτέ δεν μάθαμε (οι φήμες ήθελαν να κάνει κακή εξωγηπεδική ζωή) αποχώρησε από την ομάδας μας μετά και το πέρας εκείνης της περιόδου.

Στη συνέχεια δεν είχε την πορεία που ο ίδιος ευχόταν και έλπιζε. Σύμφωνα με ερευνά που είχε κάνει ο καλός συνάδελφος Ηλίας Πονηρός για λογαριασμό του «ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ» ο Ιβάνοφ αγωνίστηκε κατά σειρά στις Βόλγκαρ-Γκάζπρομ, Πετροτρέστ, Ονήσιλλο Σωτήρας, Ριαζάν-Αγκροκομπλέκτ, Τέρεκ, Μέταλλουργκ Κουζμπάς, Δυναμό Μπριάνσκ και Καλούγκα.

Η τελευταία φαίνεται να αποτέλεσε και τον τελευταίο του ποδοσφαιρικό σταθμό. Σύμφωνα, μάλιστα, με την έγκυρη ιστοσελίδα, www.soccerassociation.com με την Καλούγκα είχε αγωνιστεί μέχρι τη σεζόν 2010-11 και μέτρησε 10 συμμετοχές, όλες ως αλλαγή. Τελευταίο του παιχνίδι καταγράφεται αυτό κόντρα στη Λοκομοτίβ Λίσκι, που διεξήχθη στις 20 Ιουλίου του 2011, με το Ρώσο άσο να περνάει στον αγωνιστικό χώρο στο 84΄.

 

To Top