ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάλεσμα για τον μεγάλο τελικό!

Ανακοίνωση εξέδωσε το πετοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας όπου καλεί τους απανταχού Απολλωνίστες να παρευρεθούν αύριο (8/4) στο τελικό Κυπέλλου.

 

Περήφανε κόσμε του μεγάλου Απόλλωνα..

Έφτασε η ώρα του επίλογου μιας επιτυχημένης χρονιάς στην πετόσφαιρα όπου η ομάδα μας κατέκτησε το Super Cup και Πρωτάθλημα. Η ομάδα μας την Τετάρτη και ώρα 19:30 αγωνίζεται στον Τελικό Κυπέλλου στο “Σπυρος Κυπριανου” με την ΑΕΚ Λάρνακας και για να φτάσει η ομάδα στην επιτυχία και στην κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου Treble θέλει τη στήριξη και τη συμπαράσταση όλων των Απολλωνιστών.

Καλούμε λοιπόν όλα τα τμήματα του σωματείου μας, αθλητές και μέλη συμβουλίων, προσωπικό κλπ. όπως σύσσωμα στηρίξουν την προσπάθεια των παιχτριών μας σε ένα πραγματικά αμφίρροπο αγώνα μεταξύ των δύο καλύτερων ομάδων στην Κύπρο και να πανηγυρίσουμε μαζί άλλο ένα τίτλο για το σωματείο μας. Η συσπείρωση και η ενότητα στους κόλπους του σωματείου μας είναι σημαντική και ο αγώνας την Τετάρτη είναι μια ευκαιρία όλοι να είμαστε μια γροθιά, ως γνήσιοι Απολλωνίστες να δείξουμε σε όλη την Κύπρο πόσο μεγάλο σωματείο είμαστε.

Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι θα είναι τηλεοπτικό (ΡΙΚ2 – 19:30) και είναι άλλη μια ευκαιρία να δείξουμε σε όλο το φίλαθλο κοινό ότι ο Απόλλωνας είναι ένας και μεγάλος, ενωμένος και υγιής όπου οι οπαδοί του απαιτούν το αυτονόητο…

ΚΥΠΕΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Εισιτήρια θα υπάρχουν στα εκδοτήρια του σταδίου και αδικαιολόγητα δεν δόθηκαν για προπώληση από την Ομοσπονδία.

ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ – ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

{loadposition belowcontent}

 

 

To Top