ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Είναι καθήκον μας!

Ημέρα τελικού η σημερινή και ο Prestige Απόλλων θέλει να γράψει με τον καλύτερο τρόπο τον επίλογο της φετινής χρονιάς μετά την κατάκτηση Super Cup και πρωταθλήματος, αποσκοπεί στην κατάκτηση και του Κυπέλλου μπροστά στον κόσμο του μιας και απόψε ο αγώνας με την ΑΕΚ Λάρνακας θα διεξαχθεί στο “Σπύρος Κυπριανού” και θα έχει την ευκαιρία όλος ο Απόλλωνας να απολαύσει τις Αμαζόνες μας σε ένα γήπεδο στολίδι.

 

Είναι καθήκον να είμαστε δίπλα τους, να τραγουδήσουμε και να φωνάξουμε όλοι μαζί στο τέλος ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ. Απόψε στις 19:30 ο Θρύλος χτυπά το 2ο συνεχόμενο Treble και όσοι δεν καταφέρουν να ρθουν θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν εκ τηλεοράσεως (ΡΙΚ 2 – 19:30) και θα μπορέσουν να καταλάβουν τι χάνουν όλο αυτό τον καιρό.

Να υπενθυμίσουμε ότι η είσοδος είναι δωρεάν αλλά μόνο με την υπόδειξη πρόσκλησης την οποία ο κόσμος μπορεί να την εξασφαλίσει με ένα τηλεφώνημα στο 99676693 αναφέροντας όνομα και τηλέφωνο παραλαμβάνοντας τις προσκλήσεις του εκτός σταδίου από τον Γενικό Διευθυντή του Πετοσφαιρικού Τμήματος κ. Πάμπο Κυριάκου.

{loadposition belowcontent}

To Top