ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Θα σταδιοδρομήσουν στην ανδρική ομάδα»

Πρόκειται για τον αναμορφωτή της ομάδας των U-21 ο οποίος μέσα από μια πολύ σκληρή και μεθοδική δουλειά την τελευταία διετία επανέφερε την εφηβική ομάδα του Απόλλωνα στην ελίτ του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

 

Πιστός στρατιώτης του συλλόγου προσπαθεί καθημερινά να τροφοδοτεί την ανδρική ομάδα μας νέους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποτελέσουν το μέλλον του Απόλλωνα.

Απολογισμός διετίας 1 πρωτάθλημα το 2013-2014, 2ος στο πρωτάθλημα 2014-2015 και κυπελλούχος 2014-2015.

Ο λόγος για τον Σοφρώνη Αυγουστή ο οποίος συνεχίζει να υπηρετεί από διάφορες θέσεις τον αγαπημένο του Απόλλωνα.

Ο Σοφρώνης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.apollon.com.cy τόσο για την χθεσινή μεγάλη επιτυχία των U21 όσο και για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται ένα μόλις βήμα από την ανδρική ομάδα.

«Σίγουρα το να κατακτάς το κύπελλο είναι μεγάλη επιτυχία, όχι όμως και αυτοσκοπός. Καλές και όμορφες στιγμές χαρίζουν τα τρόπαια, ωστόσο στόχος και σκοπός μου είναι η ανάδειξη και η προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα. Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη φουρνιά ποδοσφαιριστών είναι εξαιρετική και κάποιοι από αυτούς θα σταδιοδρομήσουν στην ανδρική ομάδα. Αυτό το οποίο καθημερινά επεξηγώ στους νεαρούς ποδοσφαιριστές είναι ότι μόνο με σκληρή δουλειά και επιμονή έχουν ελπίδες να εκπληρώσουν τα όνειρα τους. Αυτό το οποίο τους συμβουλεύω είναι να παραμένουν σοβαροί και συγκεντρωμένοι στον στόχο».

{loadposition belowcontent}

 

To Top