ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεξιώθηκαν την Bayer Leverkusen στο Coya Restaurant

Μετά τους αγώνες με την Bayer Leverkusen η ομάδα μας φιλοξένησε τη Γερμανική ομάδα στο Coya Restaurant στη Γερμασόγεια όπου οι δύο αποστολές είχαν την ευκαιρία να τα πουν πολύ πιο φιλικά και σε ένα πανέμορφο περιβάλλον, να δοκιμάσουν τα μοναδικά πιάτα του εστιατορίου και της Ιαπωνέζικης και Περουβιανής Κουζίνας.

Άπαντες έμειναν κατενθουσιασμένοι τόσο με την ποιοτητα του φαγητού όσο και με τη φιλοξενεία και το χώρο γενικότερα του εστιατορίου που θα έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια για το εστιατόριο που φιλοξένησε τις δύο ομάδες.

Οι δύο ομάδες όπως και τα μέλη των συμβουλίων είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν περί της ευρωπαικής πετόσφαιρας αλλά και την κατάσταση που βρίσκεται η κάθε ομάδα σε θέματα προετοιμασίας, τοπικά πρωταθλήματα. Οπωσδήποτε δημιουργήθηκαν δεσμοί φιλίας μεταξύ των δύο ομάδων και στο τέλος δόθηκε υπόσχεση να ξαναβρεθούν στο μέλλον τόσο για φιλικά παιχνίδια όσο και για τέτοιες όμορφες συναντήσεις όπως αυτή που έλαβε χώρα στο νέο και εντυπωσιακό Coya Bar Restaurant.

Η διοίκηση και το προσωπικό του Prestige Απόλλων θέλει να ευχαριστήσει θερμά τη διεύθυνση του Coya Bar Restaurant και τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Ανδρέα Δημοφάνους για την άψογη εξυπηρέτηση, φιλοξενία και το υπέροχο γεύμα που παρείχε στις αποστολές των δύο ομάδων.

Πηγή:http://prestigeapollon.com/

{loadposition belowcontent}

 

 

To Top