ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Στο τέλος δείξαμε τις δυνάμεις μας»

Ιδιαίτερα χαρούμενος φάνηκε ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Γιαπάνης μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα βρήκε το ρυθμό της μετά την απώλεια των πρώτων 2 σετ και στο τέλος έκανε μια μεγάλη ανατροπή.

Για τον αγώνα:

“Έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι από δύο πολύ δυνατές ομάδες και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Περίμενα να έχουμε ένα περίεργο πρώτο σετ και αμφίρροπο μιας και δεν έγιναν φιλικά μεταξύ των δύο αυτών ομάδων για να αξιολογήσει η μια την άλλη. Βγήκε το παιχνίδι για την ΑΕΚ η οποία κέρδισε το πρώτο σετ και είχε τη ψυχολογία υπέρ της. Αυτό τη βοήθησε να πάρει και το δεύτερο εκμεταλλευόμενη τα λάθη και την έλλειψη συγκέντρωσης από δικής μας πλευράς. Στη συνέχεια αλλάξαμε τακτική και κάναμε την ολική επαναφορά δείχνοντας στο τέλος τις δυνατότητες μας ως ομάδα. Τέλος καλό όλα καλά για την ομάδα μας που πανηγυρίζει τον 3ο συνεχόμενο τίτλο Super Cup.”

Για το γεγονός ότι αρκετές ομάδες στο πρωτάθλημα έχουν δυναμώσει:

“Είναι αυτό που ευχόμασταν όλοι, να υπάρξει δηλαδή ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από περισσότερες από δύο ομάδες. Αυτό θα ανεβάσει το επίπεδο της γυναικείας πετόσφαιρας και θα γίνει πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα μας προσελκύοντας περισσότερο κόσμο να έρθει στο γήπεδο.”

Για τη συνέχεια:

“Βλέπουμε πλέον την πρεμιέρα πρωταθλήματος την ερχόμενη εβδομάδα με το ΘΟΙ Αυγόρου εκτός έδρας και στη συνέχεια τον πρώτο αγώνα για το CEV CUP με τη Στίντα Μπακάου στη Ρουμανία. Ο σημερινός (14/10) αγώνας ήταν ένα πολύ καλό τεστ για την προετοιμασία μας ενόψει των Ευρωπαικών αγώνων.”

{loadposition belowcontent}

 

To Top