ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Μπορούμε να περάσουμε τις Ρουμάνες»

Η νταμπλούχος ομάδα του Prestige Απόλλων προετοιμάζεται για τον επαναληπτικό – πρόκληση με την Ρουμανική Στίιντα Μπακάου που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» στις 20:00 με πιθανή τηλεοπτική κάλυψη από την Cytavision. Στον πρώτο αγώνα οι «γαλάζιες» έχασαν στο Μπακάου με 3 -0 όμως έδειξαν ότι έχουν τις δυνατότητες στη Λεμεσό για την ανατροπή.

Ο στόχος του Prestige Απόλλωνα είναι διπλός αφού στοχεύει καθαρή νίκη με 3 -0 είτε με 3 -1 για να οδηγήσει τον αγώνα και συνάμα την πρόκριση στο χρυσό σετ.

Για τον αγώνα αυτό, αλλά και την πορεία του Prestige Απόλλωνα στις εγχώριες διοργανώσεις μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ η αρχηγός Σοφία Μανίταρου.

Αρχικά, η αρχηγός των Λεμεσιανών έκανε μνεία στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει η ομάδα της αφού πριν από τον αγώνα με τις Ρουμάνες θα προηγηθεί το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 ο αναβληθείς αγώνας – ντέρμπι στη Λάρνακα με την Τεχνοοικία ΑΕΚ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής, ενώ απόψε η ομάδα φιλοξενεί την ομάδα της Ανόρθωσις στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής.

Σύμφωνα με την Σοφία: «Ομολογουμένως, το πρόγραμμά μας είναι δύσκολο με συνεχόμενα ντέρμπι, όμως αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Η ομάδα θα είναι πανέτοιμη για να διεκδικήσει τη νίκη σε όλους τους αγώνες».

«Μπορούμε την πρόκριση»

Αναφερόμενη στον αγώνα με την Ρουμανική Στίιντα Μπακάου την ερχόμενη Τετάρτη στη Λεμεσό, η αρχηγός του Prestige Απόλλωνα είπε: «Γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά την ρουμανική ομάδα και όπως φάνηκε στον αγώνα της Ρουμανίας όπου χάσαμε με 3 -0 μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση (Οι Λεμεσιανές προηγήθηκαν στο πρώτο σετ με 15 -8).

Η Μανίταρου κάλεσε τον κόσμο του Απόλλωνα να συμπαρασταθεί στην ομάδα για την πρόκριση εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι ο κόσμος θα είναι εκεί. Για το γεγονός ότι ο αγώνας δεν θα γίνει στο γήπεδο του Απόλλωνα, αλλά στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» που πληροί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, η Μανίταρου είπε: «Σίγουρα το «Σπύρος Κυπριανού» έχει κάποιες ιδιαιτερότητες αφού είναι πιο μεγάλο γήπεδο, αλλά από τη στιγμή που ο κόσμος θα είναι δίπλα μας δεν αλλάζει κάτι. Ο στόχος είναι η νίκη – πρόκριση».

Κληθείσα να σχολιάσει εάν τέθηκε κάποιος στόχος για τα κορίτσια του Prestige Απόλλωνα στην Ευρώπη η Σοφία Μανίταρου είπε: «Με το καλό να έλθει η πρόκριση την ερχόμενη Τετάρτη και θα δούμε τι θα προκύψει».

Πάντοτε ο στόχος των νταμπλούχων είναι η κορυφή. Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ, η Σοφία Μανίταρου σχολίασε και το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος γυναικών έστω με το μικρό δείγμα των δυο αγωνιστικών. (απόψε θα γίνει η τρίτη). Σύμφωνα με την Μανίταρου «η Τεχνοοικία ΑΕΚ μοιάζει να είναι η βασική ανταγωνίστρια κάτι που φάνηκε και στον αγώνα του Σούπερ Καπ, ενώ αξιόλογες ομάδες διαθέτουν τόσο η Transbunker ΑΕΛ, όσο και η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως που αγωνίζεται με Κύπριες. Ικανή ομάδα για το καλύτερο έχει και η Ανόρθωσις, άνκαι αγωνίζεται μόνο με μια ξένη την Ναταλία (σ.σ. Μπρατούνχιμα). Οι υπόλοιπες ομάδες (Ε.Ν. Αγ.Αθανασίου, ΘΟΙ Αυγόρου και Αρης Πολεμίου) χρειάζονται τη δική τους προσοχή».

«Είμαι πάντοτε έτοιμη»

Η Σοφία Μανίταρου στα τελευταία παιχνίδια δεν βρίσκεται πάντοτε στην βασική εξάδα που επιλέγει ο προπονητής Γιάννης Γιαπάνης. Η ίδια ανέφερε ότι δεν την προβληματίζει αυτό, αφού «στην ομάδα είμαστε τρεις κεντρικές και σίγουρα δεν θα παίζουμε όλες μαζί. Προετοιμάζομαι όπως και οι άλλες κοπέλες για να είμαι έτοιμη».

{loadposition belowcontent}

 

 

 

To Top