ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Να παραμείνουμε η κορυφαία ομάδα στην Κύπρο…»

Η δυναστεία της ομάδας μας στη γυναικεία πετόσφαιρα καλά κρατεί και κάθε χρόνο ο Prestige Απόλλων κυριαρχεί στις εγχώριες διοργανώσεις. Παρόλα αυτά δεν πήγε όπως ήθελε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι που έπαιξε, εντούτοις έχει την ευκαιρία να πάει καλύτερα αφού συνεχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία, σ΄ένα πολύ δύσκολο αγώνα με Τούρκικη ομάδα.

Η ιστοσελίδα μας www.apollon365.news συνομίλησε με την ακραίο επιθετικό της ομάδας Βερόνικα Χουντίμα, που είχε ενδιαφέροντα πράγματα να μας πει.

«Για μας το επίπεδο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης που παίξαμε ήταν πολύ ψηλό κάτι που μας δυσκόλεψε αφάνταστα. Ήταν κάτι καινούριο για μας και για να αντεπεξέλθουμε έπρεπε να είμαστε στο ίδιο επίπεδο κάτι που δεν γινόταν, παρόλα αυτά όμως προσπαθήσαμε και δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις» μας είπε αρχικά, σχετικά με το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

«Η Τούρκική ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε είναι πάρα πολύ καλή, όμως εμείς θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» μας είπε στη συνέχεια σχετικά με την νέα ευρωπαϊκή πρόκληση.

«Στόχος μας στις εγχώριες διοργανώσεις, είναι να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια και σ΄αυτή τη χρονιά και να παραμείνουμε η κορυφαία ομάδα στην Κύπρο», ανέφερε στο τέλος η Ουκρανή ακραία επιθετικός της ομάδας μας.

{loadposition belowcontent}

To Top