ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Στην Τουρκία θα παλέψουμε για ότι καλύτερο»

Με ανάρτησή της στην επίσημή της ιστοσελίδα, η διοίκηση του Prestige Απόλλων αναφέρεται στις αναμετρήσεις με αντίπαλο την Bursa BBSK.

 

Αναλυτικά:

Η επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διαδρομής της ομάδας μας στο CEV Challenge Cup θα πραγματοποιηθεί στην Bursa στις 8 και 9 Δεκεμβρίου με αντιμέτωπη την Bursa BBSK. Παρά τις έντονες αντιδράσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, μας επεβλήθη από την ΚΟΠΕ και την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Πετόσφαιρας (CEV) να διεξαχθούν εκεί και οι δύο αγώνες.

Η επιλογή που προτάθηκε από το ΔΣ για να πραγματοποιηθούν οι αγώνες κανονικά (ο ένας εντός και ο άλλος εκτός έδρας) απορρίφθηκε λόγω των αρνητικών συμβάντων που είχαν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν σε ανάλογο αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και της Galatasaray. Το γεγονός αυτό είχε σταθεί αφορμή να δώσει η CEV τελική προειδοποίηση στην ΚΟΠΕ ότι σε περίπτωση που επαναληφθεί έστω και το παραμικρό περιστατικό θα υπάρξουν πολύ υψηλές οικονομικές κυρώσεις αλλά το πιο σημαντικό, αποκλειστός όλων των κυπριακών ομάδων και της εθνικής ομάδας από τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Είναι, επίσης, πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι προτάθηκε από το ΔΣ να πραγματοποιηθούν και οι δύο αγώνες σε ουδέτερο έδαφος λόγω των πρόσφατων συμβάντων μεταξύ της Ρωσίας και της Τουρκίας. Η πρόταση αυτή απορρίφθηκε καθότι η CEV έκρινε ότι δεν υπάρχει κάποιο λόγος για κάτι τέτοιο, όπως υπάρχει μεταξύ των αγώνων Ρωσίας και Τουρκίας.

Η ομάδα μας βρίσκεται τώρα στο δεύτερο γύρο των 32 στο CEV Challenge Cup και αν και βάση νομοθεσίας δεν επιτρέπεται η πραγματοποίηση και των δύο αγώνων στο ίδιο γήπεδο, η κρισιμότητα της κατάστασης και η αποφυγή οποιονδήποτε αρνητικών περιστατικών οδήγησαν τους αρμόδιους φορείς σε αυτήν την απόφαση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Αμαζόνες μας θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό αν και μακρυά από τους φιλάθλους του Prestige Apollon που τις στηρίζουν σε κάθε τους βήμα!

{loadposition belowcontent}

 

To Top