ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ηθικό ακμαιότατο»!

Η ιστοσελίδα μας, στα πλαίσια της μεγάλης πρόκλησης που έχει μπροστά της, η ομάδα του Prestige Απόλλων, επικοινώνησε με τον αναπληρωτή πρόεδρο της, Λούη Πετούση για να μας πει δυο λόγια σχετικά με τους αγώνες με τη Bursa BBSK στην Τουρκία στις 8,9/12.

«Θα αναχωρήσουμε το πρωί της Κυριακής (6/12) από το αεροδρόμιο της Λάρνακας για την Αθήνα και από κει για την Κωνσταντινούπολή. Ακολούθως θα μεταβούμε οδικώς στην Προύσσα όπου θα καταλύσουμε σε ξενοδοχείο» μας είπε αρχικά για το ταξίδι.

«Η αντίπαλός μας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και πέρσι στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Παρόλα αυτά εμείς δεν πάμε για περίπατο αλλά για να παλέψουμε και τα δύο παιχνίδια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» σχολίασε στη συνέχεια για την αντίπαλό.

«Μετά τα γεγονότα και τα τρομοκρατικά κτυπήματα υπάρχει κάποιος φόβος στις παίκτριες της ομάδας μας γι΄αυτό, τόσο ο πρόεδρος όσο και εγώ, θα ταξιδέψουμε μαζί με την ομάδα για να είμαστε στο πλευρό τους. Το ηθικό είναι ακμαιότατο και χωρίς άγχος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε περήφανους τους φίλους και οπαδούς της ομάδας μας» κατέληξε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ομάδας μας.

Εμείς με τη σειρά μας του ευχηθήκαμε κάθε επιτυχία και καλό ταξίδι χωρίς προβλήματα.

{loadposition belowcontent}

To Top