ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Χρέος όλων εμάς είναι να στηρίξουμε την προσπάθεια των παικτών μας»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ μέσα από την οποία αναφέρει τα εξής:

Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Καταρχάς να συγχαρούμε τους παίχτες και την τεχνική ηγεσία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας για την σπουδαία νίκη μέσα στο γ.σ.π. το προηγούμενο Σαββάτο. Έπραξαν το καθήκον τους καταθέτοντας ψυχή μέσα στο γήπεδο και κάνοντας όλους εμάς τους χιλιάδες ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ περήφανους για ακόμα μια φορά.

Για να έχει όμως αντίκρισμα η νίκη απέναντι στους κλέφτες θα πρέπει να ακολουθήσει και η νίκη απέναντι στον Άρη την ερχόμενη Κυριακή 1312.2015. Χρέος λοιπόν όλων εμάς είναι να στηρίξουμε την προσπάθεια των παιχτών μας σε αυτό το παιχνίδι, να κατακλύσουμε την δυτική και με την αστείρευτη ενενηντάλεπτη φωνή και την σκληροπυρηνική μας παρουσία να γίνουμε το έναυσμα για την αντεπίθεση διαρκείας του ΘΡΥΛΟΥ.

Κάπου εδώ να αναφέρουμε πως ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ σε συνεννόηση με την εταιρία ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ έχει εκδώσει και θα διαθέτει λαχνούς οικονομικής εισφοράς για το ανήλικο παιδί του αδικοχαμένου αδελφού μας Παράσχου Ντορζή. Οι λαχνοί θα διατίθενται στις εισόδους του Τσιρείου στους ερχόμενους αγώνες με Άρη και Παραλίμνι όπως επίσης και στα κατά τόπους σημεία προπώλησης εισιτηρίων σε μπουτίκ και Συνδέσμους. Όσοι νιώθουν την ανάγκη να βοηθήσουν για αυτό τον σκοπό ας το κάνουν.

Τέλος , η ΘΥΡΑ ΕΝΑ συνεχίζοντας την συστηματική της υποστήριξη σε όλα τα τμήματα του οικοδομήματος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα βρεθεί στο πλευρό της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας αύριο Τετάρτη 09.12.2015 στις 19:00 στο ”AΠΟΛΛΩΝ AΡENA” για τον αγώνα με την ε.θ.α.. Καλούνται όλοι οι ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ, συνδεσμίτες και μη, να βρεθούν στο γήπεδο βοηθώντας την ομάδα να διατηρήσει το απόλυτο και την πρώτη θέση.

ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ! ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΟΛΑ!

Υ.Γ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ αποελ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΩΝΑ, ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ! ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΚΙΟΛ1 ΜΑΣ!!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ

{loadposition belowcontent}

 

To Top